Positiivinen

”Ajattelet vaan positiivisemmin, annat kipujen ja sairastelun jäädä menneisyyteen ja panostat sun tulevaisuuteen kun sä oot niin nuori niin ei sun tarvii tekeytyä sairaammaksi.”

Tätä samaa selitystä mä kuuntelin tänä aamuna 42 todella pitkää minuuttia.

Olen siis Apilan kuntoutusjaksolla, sillä viimeisellä, millä toivoisi olevan vaikutusta. Millä toivoisin olevan hyvä vaikutus josta saisin hyvän todistuksen ja pääsisin sillä säännölliseen fysioterapiaan ja toimintaterapiaan, jolla saisin pysyvämmän ja tiheämmän kontaktin mun lääkäriin.

Mutta mitä mä nyt sainkaan.. Jälleen vähättelyä. Mä oon niin pettynyt ja kiukkunen.. Mun päänsärkyjä ei huomioida, neuvotaan vaan treenaa lihaksia. Ainuat jotka tekee mitään hyödyllistä on mun fysioterapeutti ja jälleen uusi toimintaterapeutti. Mä en tiedä et mitä kirotun mieltä mun pitäis tästä olla.

Mua neuvotaan lopettaa taistelu, sanotaan että kun tää hypermobiliteetti on vaan ominaisuus.. Sanotaan että liikaa kipulääkettä ja pyörätuoli vaan passivoi.. Voi helvetin perkele sanon minä.

Tukia nää suostui suosittelee, samoin fysioterapiaa, lääkärikäyntiä ja toimintaterapiaa. Olen vaan niiiiin kyllästyny kuuntelee sitä että vuosien kivut, yliliikkuvuudet ja sijoiltaanmenot pitäis yhtäkkiä jättää omaan arvoonsa ja antaa olla. Että yhtäkkiä mun pitäis yrittää vaan antaa olla ja luovuttaa?!

image

Mä en halua luovuttaa näitten vuosien jälkeen, eikä halua mun äiti. Ollaan valmiita tekee mitä vaan eikä me haluta luovuttaa. Miksi mun pitäisi luovuttaa?

3 kommenttia

 1. Johanna sanoo:

  Tsemppiä ja iso halaus!
  Mulla selkäsairaus jota ei osata hoitaa, ei tiedetä mitä hoitaa. Se tunne, kun lääkärit, fyssarit, kuntouttajat ym sano ”sun kohdalla täytyy nyt vaan nostaa kädet ilmaan ja toivoa parasta, ei voida enää muuta.”
  Työelämään ei ole toistaseksi asiaa, kotona kaksi lasta, mies ja koira. Onneks on apukädet kotona ja reippaat lapset. Keppien kanssa mennä jolkottelen kaikkialla muualla, paitsi kotona.
  Mutta kun ei kaikki vaan tunnu tajuavan, hoitohenkilökunta varsinkaan ihan joka kerta, saati oma lääkäri … uusia vaivojahan ei voi tulla, eikä niitä ainakaan kannata alkaa tutkia, mistä ne johtuu.
  Jaksa jatkaa taistelua ♡♡♡

 2. Maija sanoo:

  Tuo vähättely on niin….sanonko mistä. Se kipu kun ei näy päällepäin niin joidenkin mielestä sitä ei vaan ole. Tai ainakin siihen auttaa liikunta. Ja tällaista päästää lääkärit suustaan. Voimia sulle <3

Kommentointi on suljettu.