Viimein perillä!

Hei pitkästä aikaa!

Hetkeen ei ole nyt tullut kirjoitettua kun on ollut niin suunnaton kevätväsymys päällä ja sit olikin teknisiä ongelmia. Näin mun tilanteessa varmaan voi arvata ettei uuden puhelimen hankkiminen ihan sopinut budjettiin..

Nyt sitten voinkin kirjoittaa kaiken henkilökohtaisesta avustajasta lääkekriiseihin ja kesän minuuttiaikatauluun. Ensin tarvitseekin vain selvitä kotiin nukkumaan.

 

Kesän alku on ollut mulle aika hullua ees taas matkustamista, mutta jotenki nää tuntien bussimatkat on silti mun juttu. Vaikka enemmän tykkäisin autolla matkustaa.

Päänsärky painaa ja juodakin pitäisi. Huomaa että kesä saapui. Ensimmäiset pari kuumaa päivää oli mulle ihan hulluutta. En yhtään osannut varautua ja meinasinkin heti grillata itseni. Kun kehon lämmönsäätely ei toimi normaalisti niin voitte kuvitella miten pahaksi tilanne voi päästä.

Nyt otan bussissa pikaiset päiväunet ja kirjoitan viikonloppuna paremmin!

Tsemppiä kaikille kesään!