Kipu, kuntoutus ja salitreenit

Mun piti teille kertoa siitä mun ekasta salikerrasta jo pari päivää sitten, mut nyt on ollu vähän kaikkea ja aattelin saada samaan päivitykseen ton mun eilisen lääkärikäynninki. Tänään oon ollu väsyny noista uusista lääkkeistä jotka alotettiin, joten oon todella pahoillani jos teksti on sekavaa tai jos on poikkeuksellisia kirjoitusvirheitä. :DD

Salireissu maanantaina onnistui just niin hyvin kuin osasin toivoakin. Mentiin sinne iltapäivällä ja siel oli ehkä muutamia ihmisiä.. Niitä ihmisiä kyllä tuli ja meni ja välillä oli paljon enemmän. Tein kyllä tosi hyvän treenin omasta mielestäni ja tein tosi hyviä tuloksia, se just tässä olikin niin ihanaa.  Toivoin et olisin saanut enemmän näkyviä tuloksia jo nyt, mutta paha toivoa liikoja kun yli vuoteen en ole liikuntaa harrastanut juuri mitenkään tai sit lihakset on niin jumissa että näkyvissä tuloksissa voi mennä aikoja.

Treenin jälkeinen päivä ei uskomatonta kyllä ollut niin paha kuin kerkesin ajatella ja pelätä. Mutta luoja sitä iltaa treenin jälkeen, selkälihaksia poltti ja jalkojen lihaksiin särki.Pyyhkäisin niihin Foreverin Aloevera Heat Lotion rasvaa, joka ihanasti viilentää ja lämmittää lihaksia riippuen siitä kumpaa vartalo tarvitsee. Ja ah että vaikutus oli niin pitkä että lihakset ei päässyt edes maitohapoille.

Ja tänään uudestaan! Tänään taidan kokeilla laittaa tota Heat Lotionia jo salille mennessä.

Saatanpa jopa kokeilla salin infrapunasaunaa joku kerta!

Kävin eilen viimein siellä kipu- ja kuntoutuspolilla, jossa siis on lääkäri joka on mun hoidosta vastaava nykyisin. Odotin jännityksellä ja pelolla tätä lääkärikäyntiä jo puolen vuoden verran. Olen suhteellisen innoissani kaikesta mitä siellä saatiin aikaan.

Sain ensinnäkin elokuuhun asti saikkua joten mun ei tarvii turhaan taistella TE-toimistossa siitä että ne yrittäis tunkea mua töihin tai jotain. Lääkkeitä myös muuteltiin taas ja sain nyt toimivat mut toisaalta tällä hetkellä oon vielä todella väsynyt.   Ne tuet yms joista täälläin haaveilin, sain kenties sen asian etenemään koska lääkäri lupaili ajaa sitä eteenpäin ja saatan vieläpä kaiken lisäksi saada sen TNS-laitteen uudelleen!

Sain kyllä myös kuulla että mun nukkumisasennot on harvinaisen kamalia mun ergonomian kannalta joten mun kuulemma kannattaa tilata sellainen 150cm pitkä vartalotyyny, jonka päällä voisin nukkua saadakseni paremman nukkuma-asennon. On melkein jopa innoissani siitä, tahdon tilata sen mahdollisimman pian jos se jopa auttais siihen etten ois käsistä puutunu joka kerta ku herään.

Nyt väsymys painaa päälle..

3 kommenttia

  1. Maija sanoo:

    Onneksi sait saikkua, aika kurjalta kuulostaa tilanteesi. Toivottavasti siihen löytyis helpotusta. Jaksuja <3

    • Jenni sanoo:

      Kiitos paljon! onhan tää nyt aika ikävä tila, toivotaan parasta! Samoin sulle

Kommentointi on suljettu.