Ihana ystävänpäivä!

Perjantaina päivällä olin moikkaamassa äitiä töissä, samalla kun haettiin mulle lääkettä jolla sain mahan pelaamaan.. Huhhuh noiden lääkkeitten sivuvaikutuksia, kuten varmasti voitte uskoa ja ymmärtää jo kommentistani niin oli sen verran vahvat lääkkeet että mahani päätti ottaa tauon ruuansulattamisesta ja luoja sitä tuskaa..

Mutta palatakseni ihanaan ystävänpäivääni. Perjantaina ihana kumppanini totesi että minun on lauantaina lähdettävä jonnekkin yöksi, koska hänellä on sunnuntaille yllätys. Olin ihan ihmeissäni. Ei tällaisesta oltu sovittu tai puhuttu mitään. Joten samantienpä kysyin äidiltä jos voisin mennä sinne yöksi, ja kuten arvata voi niin eipä äiti lastaan kieltäisi menemästä.

Joten eilen vietin mukavaa päivää perheeni kanssa, lakkasin pikkusiskon kynsiä ja kuuntelin innokasta selitystä heidän perheen sopeutumisvalmennuskurssille ensi viikoksi.. Kuulosti erityisen kivalle! Yön nukuin samassa huoneessa pikkusiskoni kanssa, ja siinä kun hän oli aivan liian innoissaan nukkumaan niin muistin sen millaista oli olla pieni.     Mun lapsuudessa oli vain se eri että luulin monien temppujeni olevan sellaisia mihin kaikki muutkin pystyvät. Esittelin taitojani innolla ja vastaukseksi sain ällötys-kommentteja ja nenänvartta pitkin kulkevia katseita.  Ja tällä en meinannut sitä että pikkusiskoni olisi normaalimpi vaan olemme molemmat saaneet yhtä huonot pelikortit, vaikkei pikkusiskoni (ainakaan toistaiseksi) ole ollut hirveän yliliikkuva, vaan pikkusiskoni sai elämänkumppanikseen Chiarin.

Noh, tänään palasin kotiin, noin kahden jälkeen kun rakas kumppanini oli ensin antanut vanhemmilleni luvan tuoda minut kotiin.. Kotimatkalla olin tunteiden vallassa, olin jännittynyt koska en saanut tietää mitään, hiukan peloissani kun en tiennyt mitä odottaa sekä innoissani koska arvasin että se olisi jotain mistä pidän.   Ihana kumppanini tuli alaovelle vastaan ja koko pari kerrosta noustessa huomasin miten sykkeeni nousi innostuksesta, tai villapaidasta ja talvitakista johtuen.

Yläkerrassa minua odotti tämä..

12699275_608644435960210_2074711704_o

Kynttilät paloivat, ruusut tuoksuivat ja halasin rakastani. Katsoin sängylle ja näin ylläolevan ja kuvailemani näyn. Sen jälkeen katsoin rakasta kumppaniani, joka esitti kysymyksen jota olin odottanut kokonaiset 4vuotta ja hiukan yli. Myöntävä vastaukseni johti pisteeseen jossa voinemme sanoa menneemme juuri kihloihin.

12722436_608644445960209_1194799971_o

Eikä olisi voinut paremmin valita, minun kapeilla sormilla niin tätä pienimmänkin kokoista sormusta oli vielä saanut pienentää ja voitte vaan arvata miten kallis lysti se sitten olisi ollut. Mutta onneksi on ikioma koruartesaani ja sain nyt varmasti sellaisen mitä tykkään ja mikä on sopiva.

12755283_608644425960211_1001037433_o

Herkuttelemaankin piti päästä ruualla, joten siirsin kynttilät ja terälehdet pöytään ja sitten herkuteltiin parilla pihvillä ja lohkoperunoilla. Ja pöydässähän ei tietenkään voinut tämänkään juhlan kunniaksi välttyä minioneilta :’D Viinilasit tarjolla ja tietysti kumppanille viiniä, itse kun ei paljon kannata ottaa näillä lääkityksillä :’D

12754901_608644415960212_955546216_o

Sain ihan oman shamppanja-/viinilasin, miten kuka tykkääkään tuollaista hienostolasia kutsua, mä tykkäsin itse älyttömästi väristä ja koristeista ja olipa se vielä kevyt pitääkkin näissä käsissä. Ruuan ja juhlimisen lisänä katseltiinkin leffoja.

Vaikka niin syvästi toivoisin ei se romanttisuus kauaa kestänyt, vaan ihana pieni Peto päätti että on pakko päästä pisulle juuri kun vaihdat kissanhiekkaa ja yritti hoitaa asiansa vessan nurkassa.. Onneksi ihana uunituore kihlattuni kerkesi pelastaa tilanteen.. Ei tarvinnut sitä ottaa riesakseni enää täksi illaksi.

Nyt istun sängyllä juoden Sodastream Cokista ja katsellen Bridget Jonesia ja pistän ihan pian kurkusta alas taas ilta-annoksen pillereitä eli viisi kappaletta eri kokoisia ja värisiä ”karkkejani”. Onneksi näistä nykyisistä on sentään apua.

12380815_608644449293542_1186662810_o

Ihanaa ystävänpäivää kaikille sairaankauniille!

 

5 kommenttia

 1. Oona sanoo:

  Voi vitsi! Pakko näyttää tää mun kumppanille!! Kerro terveiset sun miehelle et kymmenen pistettä ja papukaijanmerkki! Ihan täydellistä! ;D paljon onnea ihanalle parille! <3 🙂

 2. Hanski sanoo:

  Onnea kihlauksesta! Mua ei nii romanttisesti kosittu mutta ajatushan siinä on tärkein =) Nii ja kivan näköinen sormus! =)

  • Jenni sanoo:

   Niinpä, mäkään en olis omasta mielestäni noin paljon tarvinnut :’D kiitos paljon!

Kommentointi on suljettu.