Iiihana perjantai

Tänään oli aiiiivan ihana perjantai!

Käytiin katsomassa aivan ihanaa asuntoa, siel oli erikseen laatta ja puulattia ja siel oli keittiössä ihana ikään kuin baaritaso mikä oli tosi kiva ku se ois mulle just sopivalla korkeudella. Makuuhuoneessaki ois koko seinän verran kaappeja niin kaikki varmasti mahtuis ja vessassaki ois kerrankin tilaa! Sinne sais mahtumaan sekä pesukoneen että pyykkitelineen! Nyt saa taas vaan toivomaan et muka sais sen asunnon ku tässäkin on useita hakijoita…

Mut parasta silti oli et lähdettiin kumppanin vanhemmille ja kerrankin kahestaan. Iki-ihana pikkuveli meni vahtimaan kisua ja se antaa meille mahollisuuden olla kerrankin rauhassa..  Tuntuu kyl haikealle jättää Peto hetkeksikkään jonkun muun vahdittavaks mut sit taas on tosi kivaa saada hetkeks aikaa ilman sitä että joku puree sormesta tai hyppii reittä pitkin tai purisee korvan vieressä. :’D

Nyt on ollu taas pari päivää ja yötä tosi hankalaa elää tän valkosormisuuden kanssa, näpit on ollu todella todella jäässä ja ei millään lämpene. Lääkkeet on pelannu taas tosi heikosti pari päivää eikä edes Tramal riitä pitämään kipuja poissa vaan olen kipeä vaikka miten vaan makaisin kotona.   Tänään käveltiin varmaan 3kilsaa ja seisottiin ainakin 2tuntia, ei toiminut mulle, ekan tunnin aikana jo tulin kipeäksi. Alaselkää alkoi särkemään ja en enää jaksanut kävellä kaikkien muiden perässä siel yleisiin tiloihin tutustumassa vaan jäin odottelemaan käytävälle.

Noh mutta nyt katsellaan lätkäpeliä ja kohta saunaan! Siellä helpottaa kipu ja kylmyys!