Vieraita odotellessa pientä pohdintaa

Nyt on kyllä tosi väsynyt. Eikä siis siksi että olisin valvonut pitkään, vaan en koko yönä saanut nukuttua, hyvä kysymys miksi. Nyt nukuttu tunnin päikkärit niin jos pikkuhiljaa alkaisi jaksamaan.

Vieraat tulossa parin tunnin päässä, joten pitäisi saada jotain aikaiseksikin. Tai no ne vieraat jotka nyt paikalle vaivautuu tulemaan, kuten mun synttäreinä on aina käyny niin jostain syystä puolet vieraista ei vaan kykene tai kiinnostu tulemaan. Eilinen siivoaminen kun aikalailla veti voimat loppuun niin en sinänsä jaksaisikaan panostaa. Lisäsksi kädet on temppuillut koko aamun, mutta onhan se siitä alkanut jo pikkuhiljaa helpottumaan. Tänään on taas piinannut noi reidet joitten kudokset ilmeisesti repes 3kuukautta sitten kipupiikkiä saadessa.

Eilen otin ensimmäisen Tramalin ja tänään aamulla toisen kuten ohje käski. Olen ollut lähes täysin kivuton! En ole ollut kivuton viimeisen viiden vuoden aikana kuin kerran ja silloin minulla oli kokeilussa kortisoni. Nyt olen kivuton ja en tiedä miten innoissani mun tästä kuuluisi olla. Tässä lääkkeessä on kumminkin puolensa, kun se on niin vahva niin lisänä kivuttomuudesta tulee hiukan pöhkö olo, mikä onneksi menee ohi jonkin ajan kuluttua.

Peto päätti hypätä tasajalkaa näppäimistölle joten unohin mitä olen sanomassa.. Noh sain rakkaaltani synttärilahjaksi kynsistudion ja olen sillä nyt jonkin aikaa leikkinyt, mutta eilen onnistuin tekemään aivan ihanat kynnet, joista laitan kuvan tähän myöhemmin.  Huomisia sukulaissynttäreitä odotan innolla, jos sieltä vaikka saisi hiukan autokorttirahoja jo valmiiksi talteen. Kesäkuussa kun pääsisin sen aloittamaan jos saisin rahoja kasaan.

Autokoulua olen odottanut todella pitkään ja todella innolla. Ainut mutta sen suhteen on se etten ole vielä tähänkään päivään mennessä saanut nuorenterveyskorttia, jonka muut sai 7. luokalla mopokorttia varten. Minä en sitä saanut koska ”terveydentilani on liian epäselvä”. Eikä sitä nyt tässä välissä muualtakaan saanut.

Noh menen nyt laittautumaan..