Pitkää päivää ja väsymystä

Viikonloppu meni levätessä ja koulutehtävää tehdessä. Kävimme yhdessä veljeni kanssa kuvailemassa kotipaikkamme maisemia ja luontoa. Kuvista tuli omasta mielestäni kivoja. Alla muutama kuva, mitkä tuli tuolla reissulla otettua. Samalla tuli myös heitettyä pieni lenkki. 🙂

IMG_1937

IMG_1961

Maanantaina olikin todella pitkä päivä, sillä pääsimme koulun kautta seuraamaan XFactorin kuvauksia. Päivä oli lähinnä vain odottelua ja istumista täynnä. Saimme vähän esimakua siitä, miten tällä alalla päivät voivat venähtää. Kotiin päästyäni olin ihan poikki ja menin melkein heti nukkumaan.

XFactorin kuvauksista.
XFactorin kuvauksista.

Viime aikoina väsymys on vaivannut todella paljon. Syön vitamiineja, marjoja ja hedelmiä päivittäin, mutta silti on koko ajan nuutunut olo. Ensi viikolla on onneksi aikaa soitella terveysasemalle ja pyytää verikokeita, jos saisi jotain helpotusta tähän väsymykseen.

Viime postauksessa kerroinkin siitä, miten kalenteri täyttyy menoista ja koko ajan on kiirettä. Välillä on haastavaa mahduttaa kaikki tehtävät asiat vuorokauteen. Varmaan monelle tuttu tunne, kun vuorokaudesta loppuu tunnit kesken. Olen nyt alkanut tekemään To Do-listoja, sillä tavalla saan mm. etäpäivinä enemmän aikaiseksi ja kaiken tarpeellisen tehtyä.

”Ei kannata nuolaista ennen kuin tipahtaa” on sanonta, joka sopii täydellisesti tämän hetkiseen tilanteeseen. Viime viikolla kerroin saaneeni työssäoppimispaikan. Siinä kävikin nyt niin, että tuo paikka ei ole sopiva, koska heillä ei ole omia välineitä, millä voisin työskennellä. Harjoitteluun on vähän yli kolme viikkoa aikaa. Siinä ajassa pitäisi taikoa harjoittelupaikka jostain. Työssäoppimispaikan hommaaminen on tuottanut hieman vaikeuksia, sillä infoa on tullut mielestäni todella huonosti. Vasta edellisellä viikolla tuli tarkemmat yksityiskohdat harjoittelusta. Olen takaisin lähtöpisteessä vailla työssäoppimispaikkaa. Nyt otan itseäni niskasta kiinni ja alan intensiivisesti etsimään ja laittamaan hakemuksia eri paikkoihin. Pitää yrittää ajatella positiivisesti. Kyllä se harjoittelupaikka jostain varmasti löytyy. Tämän päivän pyhitän kokonaan hakemusten ja CV:n tekoon. Huomenna sama homma jatkuu. Olen todella motivoitunut löytämään harjoittelupaikan. En aio luovuttaa ennen, kun sopiva paikka löytyy.

Viikko on jo edennyt siihen pisteeseen, että olemme jo torstaissa. Edellisellä viikolla aloittamamme kuvankäsittelyn opettelu jatkui tänään. Tälläkin kertaa muutama kirosana pääsi, mutta huomasin alkavani pikkuhiljaa oppimaan jotain. Selvästi tämä on se osa-alue, mitä minun pitää treenata enemmän. Nostan hattua kaikille niille, jotka hallitsevat kuvankäsittelyn, sillä se ei ole mikään kaikista helpoin ja yksinkertaisin asia oppia.

Viime viikolla tilasin tuotenäytteitä Coloplastilta. Kaikki näytteet eivät ole vielä tulleet, mutta ne saatuani ja jonkin aikaa testailtuani tulen tekemään niistä postauksen tänne blogiin. On kiva pitkästä aikaa kokeilla uusia tuotteita, sillä olen käyttänyt avanteeni kanssa samoja tuotteita pitkään. Yksiosainen Coloplastin pussi kuperalla pohjalevyllä on ollut käytössä melkein vuoden. Pussi toimii hyvin ja ohivuotoja ei ole niin usein kuin ennen, mutta haluan nyt kokeilla kaksiosaista pussia, sen asettaminen on mielestäni hieman helpompaa. Avanteeni muuttaa kokoaan todella useasti nykyään, joten avannepussin laattaan sopivan kokoisen reiän leikkaaminen on haastavaa. Olen käyttänyt jo pitkään Coloplastin tuotteita ja olen niihin todella tyytyväinen. Aion jatkossakin pysyä merkille uskollisena. 😊 Arki avanteen kanssa on helpottunut todella paljon, kun löysin itselleni sopivat tuotteet.

Oikein mukavaa viikonloppua kaikille! <3

https://www.facebook.com/MeMylifeAndIBD/