Kiireinen arki

Olen pitkästä aikaa elämäntilanteessa, jossa kalenteri täyttyy, joka päivä lisää erilaisista menoista. Tässä saa hyvin harjoiteltua ajanhallintaa, jotta saa tehtyä kaiken tarpeellisen ajallaan. Tähän mennessä olen siinä ihan hyvin onnistunutkin. Tuntuu todella ihanalta, kun elämässä on taas sisältöä. Jokainen päivä on erilainen. Olin hyvin pitkään poissa työ- ja kouluelämästä, joten arjen uudelleen opettelemiseen ja tottumiseen on mennyt oma aikansa.

Viime viikko meni oikeastaan vaan opiskellessa. Alkuviikosta oli valaistusta, mikä näin äkkiseltään tuntui hankalalta. Yön yli asioiden muhittua päässä siitä tuli selkeämpää. Kuvatessamme video-CV:tä tuli perehdyttyä paremmin valoihin, hyvin ne opit muistuivat mieleen. Tiistaina kävimme AV- messuilla, niistä ei jäänyt oikein mitään mieleen. Mielestäni messujen yleisilme oli tylsä.

IMG_1603
Kuva av-messuilta.

Loppuviikosta saimme palautetta edellisen viikon etätehtävästä,  työssäoppimishakemuspohjasta. Tein sen palautusta edeltävä iltana, koska sen viikon ensimmäinen etäpäivä meni päivystyksessä. En ollut täysin tyytyväinen tekeleeseeni. Palaute oli kuitenkin ainoastaan positiivista, mikä oli minulle yllätys. 😀

Perjantaina huomasin koulun ilmoitustaululla ilmoituksen työssäoppimispaikasta. Otin sinne heti yhteyttä ja viikonloppuna soittelimme ja sovimme harjoituksen yksityiskohdista. Minulle luvattiin sopivasti tunteja ja, että pääsen tekemään monipuolisesti erilaisia asioita harjoitteluni aikana. Pitäisi vähän alkaa ideoimaan, mitä kaikkea kivaa työharjoittelussa voisi tehdä. Pääsen työharjoittelussa käyttämään luovuutta ja ideoimaan erilaisia juttuja. Marraskuun alussa alkaa harjoittelu. Pitää vielä varmistaa koulussa, että tämä paikka sopii tähän ensimmäiseen harjoitteluun. Kerron myöhemmin, minne olen menossa harjoitteluun, kun kaikki varmistuu.

Tämä kuukausi ennen harjoittelua tulee olemaan täynnä kaikkea kivaa. Pääsemme eri tv-ohjelmien yleisöön ja sitä kautta näkemään, miten isoja tv-tuotantoja tehdään.

Viikonloppu meni oikeastaan nukkuessa. Nyt on taas ollut väsymystä ilmassa. En tiedä onko se tämä syksyn pimeys, koholla olevat tulehdusarvot vai B12-vitamiinin puutos. Syksyisin kyllä huomaa tuon väsymyksen parhaiten. Syksyssä parasta on värit, kynttilät ja se, että saa kääriytyä lämpöiseen huiviin. Syksyn värit inspiroivat kirjoittamaan ja kuvaamaan. Pitää nauttia näistä väreistä niin kauan, kun niitä on.

Syksy tekee tuloaan! <3
Syksy tekee tuloaan! <3

 

https://www.facebook.com/MeMylifeAndIBD/?modal=media_composer