Hoitotarvikkeet: Toteutuuko lain henki? Tilaisuus 11.10.2018

UUSI YRITYS

Heippa kaikille pitkästä aikaa! Tulin ilmoittamaan tänne blogin puolelle, että olen menossa 11.10. Finnilcon, Avannehoitajien ja Diabetesliiton yhdessä järjestämään tilaisuuteen puhumaan hoitotarvikkeiden tärkeydestä avanneleikatun näkökulmasta. Tapahtuma järjestetään Helsingissä eduskunnan Pikkuparlamentin Kansalaisinfossa klo.12.00-14.00.
Puheenvuorossa aion ottaa kantaa tarvikejakelussa esiintyneisiin ongelmiin ja jakaa omia sekä muiden avanneleikattujen kokemuksia aiheesta. Lisäksi puheessani aion myös kertoa, miten suuri merkitys avannetarvikkeilla ja toimivalla tarvikejakelulla on avanneleikatun elämään. Haluan painottaa puheenvuorossa myös sitä, että jokaisen avanneleikatun tarpeet ovat erilaiset. Tarvikejakelussa tulisi mielestäni huomioda yksilön tarpeet paremmin.

”Pidän tärkeänä, että yksilölliset tarpeeni otetaan avannetarvikkeiden kohdalla huomioon, ja tarvikejakelussa varaudutaan myös siihen, että joskus tarvikkeita voi mennä enemmän kuin on suunniteltu. Hyvät hoitotarvikkeet ja toimiva tarvikejakelu ovat elämänlaatuni kannalta valtavan tärkeä asia”, kertoo avanneleikattu Jaana Kauppi.

Laitan tähän alle virallisen kutsun ja tiedotteen tilaisuudesta. Tilaisuus on avoin kaikille, joten tervetuloa paikan päälle. Jos sinulla on ollut ongelmia tarvikejakelun kanssa voit laitaa minulle sähköpostia memylifeandibd@gmail.com . Kuulisin mielelläni myös teidän kokemuksia. 🙂 Mukavaa syksyn jatkoa kaikille! <3

tiedote hoitotarvikejakelu

Hoitotarvikkeet ja lain henki 11.10.2018 kutsu