Sairastelua ja opiskelua

Tämä viikko minun kohdallani lähti käyntiin Meilahden päivystysvisiitillä. En kovinkaan mielelläni mene nykyään lääkäriin, ellei ole ihan pakko. Viimekertaiset kokemukset eivät ole olleet mitenkään erityisen hyviä ja tämän takia en jaksa aina hakeutua lääkäriin. Tällä kertaa menin päivystykseen fisteli epäilyn takia. Valitettavasti emme saaneet tuolla kertaa selville onko fisteliä tai paisetta, mutta seuraamme asiaa. Tulehdusarvot olivat nousseet taas hieman edellisistä verikokeista. Minulla oli edellisellä viikolla flunssa, joten se saattoi myös vaikuttaa tulehdusarvojen nousuun. Tämän kertainen päivystyskäynti oli positiivinen kokemus kaikin puolin. Lääkäri oli todella mukava ja tutki minut huolellisesti. Kaikki tapahtui muutenkin sujuvasti ja nopeasti. Jään seuraamaan nyt tuota fisteli/paise tilannetta ja tulehdusarvoja.

IMG_1237_LI

Kuumetta ei onneksi ole ollut paljon flunssasta huolimatta, mutta nuo nousseet tulehdusarvot ovat kyllä näkyneet omassa jaksamisessa. Viime viikolla jouduin perumaan flunssan takia viikonlopun työt. Onneksi pikkuhiljaa tuo flunssa alkaa olemaan selätetty. Eihän sitä kestänytkään kuin kaksi viikkoa. IBD:n takia vastustuskykyni on huonompi. Saan kaikki pöpöt todella helposti itselleni ja niiden selättäminen vie pidempään kuin muilla.

Tiistaina oli toinen etäpäivä koulusta. Tehtävänä oli saada työssäoppimispaikan hakemuspohja valmiiksi. Maanantain päivystyskäynnin takia minulla oli vähemmän aikaa tehdä sitä, joten valmista ei tullut vielä tiistaina. Onneksi tuota hakemuspohjaa viilataan vielä myöhemmin.

Keskiviikkona koulussa aiheena oli SOMEn käyttäminen töissä. Paljon oli vanhaa ja tuttua asiaa, mutta jonkin verran myös uutta. Iltapäivästä pääsimme tekemään Sosiaalisenmedian suunnitelmaa jollekin yritykselle. Se oli haastavaa, mutta mielestäni onnistuimme siinä niin hyvin kuin tässä vaiheessa opintoja voi onnistua.

Torstaina en päässyt kouluun Nobinan työnseisauksen takia. Yksikään bussi, millä olisin päässyt edes juna-asemalle ei kulkenut. Oli siis pakko pitää etäpäivä. Harmitti todella paljon, koska meillä olisi ollut koulussa valokuvauksen suunnittelua ja valkokuvaamista. Valokuvaaminen kiinnostaa minua todella paljon, joten sinne meni se hyödyllinen koulupäivä. Onneksi meillä oli kuvaamista vielä perjantaina.

Perjantaina alkupäivällä kävimme läpi mm. valaistusta, mitä saa kuvata ja mitä ei. Loppupäivästä kuvasimme järjestelmäkameroilla. Itse olin aika pihalla järjestelmäkameralla kuvaamisesta, koska en ollut torstaina koulussa, mutta onneksi sain pariltani vinkkejä siihen, mitä pitää tehdä.

IMG_1366

Kuvista tuli mielestäni ihan hyviä, toki joukkoon mahtuu muutama huonokin otos. Minun piti pyytää, että saisin omat ottamani kuvat itselleni, mutta tietysti unohdin sen kokonaan. Olisin tänne voinut niitä muutaman laittaa. Ensi kerralla sitten. 😊

IMG_1368

Viime aikoina blogini sisältö on ollut enimmäkseen opiskeluihini liittyvää. Tarkoitus on yhä kirjoittaa IBD:stä ja avanteesta.

 

 

Olen ollut viimeaikoina todella iloinen ja innostunut siitä, että löysin vihdoin oman juttuni. Jos teillä on kysymyksiä tai jotain ehdotuksia, mistä haluatte minun kirjoittavan, voitte laittaa minulle sähköpostia: memylifeandibd@gmail.com , ottaa yhteyttä facebookissa yksityisviestillä tai kommentoida tähän postaukseen.

Miten teidän syksy on lähtenyt käyntiin? Mukavaa syksyä teille kaikille! <3

https://www.facebook.com/MeMylifeAndIBD/?modal=media_composer&ref=aymt_homepage_panel