Kohti uusia haasteita

Moikka!

Viikko sitten kävin pääsykokeissa Media-alan perustutkintoa varten. Pääsykokeet menivät hyvin ja sain koulusta ja alasta erittäin hyvän kuvan. Jännityksellä jäin odottamaan kokeiden tuloksia.

Olen aina halunnut itselleni ammatin, jossa jokainen päivä on erilainen ja, missä pääsen käyttämään luovuuttani. Olen hakenut hyvin pitkään omaa juttuani ja tuntui, että nyt se on vihdoin löytynyt. Aiemmat unelmani opiskelujen ja eri ammattien suhteen ovat meneet puihin sairauteni (IBD:n) takia. Kerroin haastattelussa sairaudestani. Olen aina kertonut hakiessani töihin tai opiskelemaan sairaudestani. Minusta on helpompi, että ihmiset tietää ja sillä tavoin huonoina aikoina pystytään töissä tai koulussa ymmärtämään, jos tarvitsen esimerkiksi johokin tehtävään lisää aikaa tai, jos joudun olemaan paljon poissa.

Tänään aamulla sähköpostia katsoessani huomasin, että pääsykokeiden tulokset olivat tulleet. Vähän jännitti avata sitä viestiä, koska halu päästä opiskelemaan on suuri. Avasin viestin vielä vähän unenpöpperöisenä, siinä luki:

Teidät on valittu opiskelijaksi oppilaitokseemme.

Sanat, jotka jokainen opiskelemaan hakenut haluaa kuulla. Tällä hetkellä olen niin onnellinen.  Vihdoin tuntuu näiden kaikkien vastoinkäymisten keskellä, että elämä alkaa vihdoin menemään oikeaan suuntaan. Avanne kyllä mahdollistaa minulle hurjan paljon asioita. Vielä vuosi sitten tämä kaikki ei olisi ollut mahdollista. Ei mun olo vieläkään paras mahdollinen ole, mutta eteenpäin mennään silti, vaikka mikä olisi.  Minä olen nyt tässä taistelussa voitolla. 🙂

Olen niin kiitollinen tästä mahdollisuudesta. Nyt painetaan töitä päälle kuukausi, jonka jälkeen lomaillaan. Elokuussa käännän uuden lehden elämässäni ja palaan takaisin opiskelemaan monen vuoden tauon jälkeen. Odotan jo innolla, mitä tuleman pitää. Varmasti mielenkiintoinen ja antoisa kaksi vuotta edessä.:)

Oikein mukavaa kesää teille kaikille, jospa se aurinkokin sieltä pilvien välistä alkaisi pian paistamaan ja pääsisimme nauttimaan tästä kesästä. <3

3 kommenttia

  1. Tepa sanoo:

    Ihanaa että pääsit opiskelemaan! 🙂 Toivottavasti uuden oppiminen pitää mielen virkeänä ja päivät sopivan täysinä. 🙂

  2. Katarina Malmberg sanoo:

    Hei, Voitko ottaa yhteyttä allaolevaan s-postiosoitteeseen? Juttelisin kanssasi mielellään.

    parhain terveisin,
    Katarina Malmberg

Kommentointi on suljettu.