Uusi vaiva

Moi!

Ajattelin nyt jakaa tämän hetken tunnelmia avanteen kanssa. Kirjoitan myöhemmin erikseen postauksen avanteestani ja kaikista siihen liittyvistä alkuvaikeuksista. Nyt kuitenkin vähän tuoreempia kuulumisia.

Avanteen kanssa on sujunut ihan hyvin. Nyt mietitään kahden eri sidoksen välillä, että kumpi niistä sopisi paremmin minulle. Avanteen vaihtaminen on ollut todella helppoa eikä se vie paljon aikaa päivästä. Vaihdan sidoksen tällä hetkellä joka toinen päivä, koska minulla on ollut vähän avanteen ympärys ihon kanssa ongelmia. Ihon ollessa kunnossa vaihdan sidoksen kolmen tai jopa neljän päivän välein, riippuu siitä miten hyvin se pysyy. Ohivuotoja ei ole enää onneksi tullut. 🙂

Viime viikonloppuna sidosta vaihtaessani huomasin, että avanteen viereen oli tullut ”patti”, joka on kipeä. Oikealta puolelta avanteen sivusta iho on myös hieman kosketus arka. Minulla havaittiin viime kerralla, kun kävin avannehoitajalla pieni haava avanteen oikealla puolella, tuossa kohdassa oli aikaisemmin ompeleet ja yksi niistä ompeleista oli päässyt irti. Tuohon kohtaan on muodostunut  ”patti”. Kipu on nyt lisääntyntyt viime päivinä. Kipu on kirvelevää ja kuumottavaa. Iho punoittaa aika paljon tuosta ”patin” ja sen haavan alueelta.

Öisin olen joutunut ottamaan Tramalia ja Paratabsia, jotta olen pystynyt nukkumaan. Ei yhtään huvittaisi nyt viikonloppuna lähteä päivystykseen, koska sain maanantaiksi uuden avannehoitaja ajan. Avannesidos pysyy kuitenkin hyvin kiinni ja muu avanteen alueen iho on nyt paljon paremmassa kunnossa. Saa nähdä mikä tuomio maanantaina tulee. Häiritsevintä tässä on tuo kipu. Tarkkailen nyt vointia viikonlopun ajan ja, jos kuumetta tulee tai olo käy sietämättömäksi menen päivystykseen. Koitan kestää hammasta purren viikonlopun ylitse.

Saa nyt nähdä, miten viikonlopun suunitelmien käy. Olin menossa Kaisaniemeen katsomaan Radio Aallon konserttia yhdessä ystäväni kanssa. Olisi ollut niin mukava nauttia musiikista yhdessä hyvän ystäväni kanssa. Jos tää kipu pysyisi kuitenkin edes jotenkin hallinnassa näillä kipulääkkeillä, niin pääsisi edes hetkeksi pyörähtämään siellä konsertissa.

Mukavaa viikonloppua kaikille!