Kuulumisia ja mietteitä tulevasta

Tänään kävin taas avannehoitajalla näyttämässä pyodermaani. Iho on lähtenyt ihan mukavasti paranemaan. Haava ei enää ole niin syvä kuin viikko sitten. Olen laittanut haavaan viime päivinä ”talkkia”(avanteille tarkoitettua), se on imenyt mukavasti kosteutta ja näin ollen pussi on pysynyt paremmin ihossa kiinni. Keskimäärin olen joutunut pussia vaihtamaan 2-3 kertaa päivässä. Pyoderman reunat ovat aika repaleisen näköiset ja kipeät yhä.

Tänään avannehoitaja poltti noita reunoja laapistikulla, jotta iho ei nousisi liian korkealle tuosta pyoderman ympäriltä ja, jotta se lähtisi paranemaan paremmin. Tuo polttaminen kirveli todella paljon. Ensi viikolla sitten uudestaan avannehoitajalle ja sama homma edessä.

Ensi viikolla katsotaan , että tuleeko se kortisonikuuri vai ei! Tässä on nyt viikko aikaa jännitää.. Nyt näyttää siltä, että kuuria ei välttämättä tarvita. Vielä en uskalla tuulettaa. Uskon, että jos kuuri tulee annos ei tule olemaan iso, koska iho alkaa olemaan jo paremmassa kunnossa.

Nukuin viime yön todella huonosti, ehkä neljä tuntia sain nukutuksi. Aamulla piti herätä aikasin, koska piti käydä hoitajalla. Päivällä sain nukuttua tunnin päikkärit. Sairaslomaa minulla on vielä kuukauden verran. Koitan rentoutua tässä, mutta silti ajatukset pyörii paljolti tulevassa. Olen ollut tämän sairauteni takia pitkän aikaa sairaslomalla, joten ”paluu takaisin yhteiskuntaan” hieman jännittää. Pääsen mahdollisesti edelliseen työpaikkaani tekemään keikkaa ja sitten tarkoitus olisi vihdoin ja viimein saada tuo lukio käytyä. Yritän olla kuormittamatta itseäni liikaa näin aluksi. Pikkuhiljaa yksi asia kerrallaan.

Mukavaa juhannusta kaikille! <3

2 kommenttia

Kommentointi on suljettu.