Jännitystä!

Kun vaihtoehtoja on joko vaihtoehto josta ei tykkää tai vaihtoehto joka on vaarallinen. Kumpi on oikea? Kumpi on kannattavampi?

Eilen oli ensimmäinen lääkäri mun lääkäri putkessa. Ja tulos olikin se jota pelkäsinkin. Vaihtoehdoista jää mun ja hoitavan lääkärin päätettäviksi kumpi toimii paremmin. En tykkää tilanteesta, sillä en tiedä kumpi on oikea valinta. Kumpi on parempi.

Tänään jatkettiin gastroskopialla, jota pelkäsin jo eilen kauheasti. Pelkäsin oksentamista ja sitä mitä löytyy. Pelkäsin sitä onko mun maha kuinka pahassa kunnossa.. Pelotti älyttömästi.
Ja nyt kun mietin jälkikäteen niin ihan syystäkin, koska en kellekään menis sanomaan että on helppo toimenpide. Kaikin tavoin aivan kauhea, vaikken kehtaa yksityiskohtiin mennä. En itse menisi sitä kivuttomaksi oman kokemuksen perusteella sanomaan. Tunnen kohdat joista näytteet otettiin ja kurkku on vieläkin kipeä siitä koitoksesta. En voi juoda vieläkään mitään mikä on lämmintä tai hiilihapollista.. 🙁

Ensi viikko on vapaa, sen jälkeen on viikon jokainen päivä jotain. Siellä on mm pientä operaatiota, lääkärinvaihto ja alkaa kuntoutustutkimus. Jännitän hirveästi tota miten alkaa uuden lääkärin kanssa noin iso prosessi, mutta oon tosi onnellinen siitä! Aivan mahtava tilaisuushan se on, mutta tosi jännittäväähän se on ku näin pitkään ollut tyhjän päällä ja nyt alkaa näin iso prosessi! Pitkä on lista joka ton lääkärin kanssa pitää läpi käydä, mutta hirveen mukavalle toi vaikutti ja uskon että se saa tosi hyvin aikaiseksi!

Tulevan koitoksen aikana varmasti kirjoitan kokemuksista ja ajatuksista, sekä siitä miten tästä toivun. En varmaankaan kehtaa kokemuksesta kirjoittaa, ei olisi kaunista. Mutta tuloksista varmaan kirjoitan koosteen, kun kaikki olen käynyt läpi!