Kipu ja kouristus

Siinä mun pari päivää nyt tiivistettynä.. Huoh. Eilen illalla alkoi kouristus alavatsassa ja kipu, vaikka juuri olen e-pillerit aloittanut kuukausi sitten uudelleen. Eikä nää ole pelkkiä menkkakouristuksia uskokaa pois, joten huomenna jälleen työllistämään terveydenhuoltoa jotta tarkistetaan mahdollinen endometrioosi, se kun mulle on aika varma..

Näiden kourissa ollessa sain silti aivan loistavan uutisen! Mut hyväksyttiin nettilukioon ja pääsen aloittamaan varmaan viikon sisään! Joka siis meinaisi mulle viimeinkin varman rahatilanteen eikä enään rahattomia kuukausia toisin kuin nyt. Se taas sitten meinaisi mulle loistavasti sitä että pääsisin viimein säästämään rahaa päästäkseni sinne Hämäläiselle!

Tänään pelkään vaan mahdollista päivystyskäyntiä.. Tiedän että se on jälleen tuntien jonotusta, odotusta, kipua ja vääriä lääkkeitä ja diagnooseja.. Epäilen et vaikka mulla on kielto kipupiikkiin niin saisin sen. Sekä vaikka lukee että ei kipuun auta Buranat tai Panadolit niin saan varmaan ne. Sen jälkeen väitetään että olen vaan raskaana tai umpisuoli, vaikka mä nyt sen verran tiedän ettei kyllä ole kumpikaan.. Huoh

Meidän vapputarjoilut! Lisänä lastenskumppaa ja simaa :)
Meidän vapputarjoilut! Lisänä lastenskumppaa ja simaa 🙂

Muistatteko mun neurologikäynnin? Jep, just sen josta sain vaan ei toimivat lääkkeet ja pahan mielen lisäksi magneettikuvauksen. Ootan yhä vastauksia vaikka luvattiin parin päivän päästä siitä.. Pitää soittaa sinnekin huomenna.

Mä tarvitsisin uuden käynnin kun tilanne vaan pahenee.. Kaipaisin jonkun lääkärin joka varmasti tahtoisi auttaa ja tutkia mielellään, kun on mun päässä joku oltava vikana kun tää ei millään tää kirotun päänsärky rauhoitu hetkeksikään..

Nyt koitan keksiä kipuun helpotusta, niin päänsärkyyn kuin alavatsakipuun, ilmoittelen tietty lisää jos vaikka vietänkin yön päivystyksessä..

2 kommenttia

  1. Maija sanoo:

    Voi ei…voimia sinne päivystykseen, siellä on kyllä kurja odotella kun ei ole ikinä varmaa millainen lääkäri sattuu paikalle ja saako apua vai ei. Toivotaan parasta. Onnea kuitenkin kovasti opiskelupaikasta!

Kommentointi on suljettu.