Hiljaiseloa

Blogin hiljaiselo on jatkunut pidempään kuin kuvittelin sen alkaessa. En olisi uskonut, että mulla olisi tas näin pitkään jatkuva huono vaihe. Pikku hiljaa alan kuitenkin pääsemään taas elämään kiinni tän kanssa. Vaikka joka päivä tuntuukin kestävän liian pitkään, niin pikkuhiljaa tää alkaa taas suoriutuu.

Väsymys on vaan pahempi, mä kyllä yhä nousen sängystä aamulääkkeet ottaessa. Mutta kun raahaudun sohvalle kattoo lastenohjelmat, niin niiden loputtua mä nukunkin taas pitkälle päivään. Koulutehtävii on lähes turhaa tehdä, kun tieto ei jää millään mun väsyneisiin aivoihin.

Mä olen taas urakalla piinannut näitä byrokratian henkilöitä. Mutta kai siitä on hyötyä ollut, kun nyt viimein kesälomien päätyttyä munkin paperit kaivettiin esiin pöydiltä. Viimein mun paperit lähti etenemään vaikka se vaatikin soittelemista kaikkialle ja nyt mulle eilen viimein tuli ekan kerran rahaa!!

Mä kävin viime viikolla taas yksityisellä, hakeakseni apua tähän lamauttavaan kipuun mun alaraajoissa. En sieltä saanut siinä kohtaa mitään apua. Mutta se lääkäri otti mun paperit eilen tutkittavaksi ja suosittelee nyt mun hoitopaikassa määräävälle lääkärille että mut pitäisi saada pian laajaan kuntoutustutkimusta!

Ja niin hauskaa kun musta ois kertoa teille vaan hyvään suuntaan olevia uutisia.  Mä aiemmin oon puhunut kun kävin pari kuukautta aiemmin naistentautienpolilla, josta annettiin vahvaa epäilyä endometrioosista. Noh, nyt mulla on taas ollu kaks viikkoa niin vaikeat oireet, että mä jouduin taas soittelee ja yrittää kiirehtiä aikaa, joka ois pitäny olla lähempänä joulua.      Joten nyt mä sit vaan kauhuissani pelkään mitä on tulossa, koska mikään lääke ei edes vähennä oireita. Joka kerta kun mun vatsa kramppaa mä hengittelen ja puren hammasta, siltikin öisin tuntuu tulevan itku kun tahtoisi vaan nukkua, mutta kroppa päättää toisin.

Nyt mä taas yritän skarpata sekä tän blogin että koulujuttujen suhteen, jotta saisin taas arjen kasaan!

2 kommenttia

  1. Maija sanoo:

    Jaksamista sulle toivottelen. Pitäisi kai olla aika terve että jaksaisi taistella eri tahojen kanssa hoitoa saadakseen 🙁

  2. coxia94 sanoo:

    Endometrioosi on kurja sairaus… Joku hormoni pitäis ottaa käyttöön, jos ei vielä oo (esimerkiks e-pillerit/minipillerit on yleensä ne millä alotetaan), ja myös kunnon kipulääkitys ois tärkeetä saada. Suosittelen vahvasti Facebookissa liittymään Endometrioosittaret-ryhmään, sieltä saa paljon vertaistukea ja tietoa ja neuvoja. Muutenkin tosi ikävää että sulla on noin kurja tilanne, paljon voimia. ❤

Kommentointi on suljettu.