Supervoimia!

Takana huonosti nukuttu yö, ei taas millään lähtenyt nukkuminen onnistumaan, mutta sitten kun nukahti niin ei meinannut millään lähteä heräämään.

N jäi kipeänä kotiin. Joten nyt makoillaan yhdessä sohvalla, jollain erikoisella tavalla päädyttiin katsomaan Power Rangereita. Eikä mulla kyllä valittamista ole, nää menee hienosti. Monesti kun tulee kotona katsottua lastenohjelmia muutenkin.

Kaikki muistaa Power Rangerit niiden hienoista taistelutaidoista, aseista ja ajoneuvoista. Mä oon aina jäänyt miettimään sitä miten hauskaa tollaista olis tehdä. Pahikset saa kunnolla selkään, mutta silti parasta oli ensimmäisten Power Rangereitten vihollisten nimet, milloin millainenkin Ananasmustekala vastassa.

Joskus tuli ajatelleeksi millainen supersankari mä olisin. Monesti mietin mikä olisi mun paras puoli sankarina? Pitkän pohdinnan jälkeen se olisi varmasti tasa-arvoisuus, kaikki olisi mulle samanarvoisia. En uhkaisi yhtäkään ihmishenkeä pelastaakseni toista.

Kaikilla supersankareilla on joku mistä ne tunnistaa. Teräsmies puki kalsarit housujen päällä, Spiderman roikku verkoissaan & Batman juoksi viittaselässä ja luuli voivansa lentää. Mikä mun vois olla? Kuka osaa arvata?   Mä hyödyntäisin varmasti yliliikkuvuuttani siinä. Mä voisin saada loistavat lihasvoimat, jolloin kukaan ei vois hidastaa mua. Mä venyisin miten tahtoisin, roikkuisin talojen katoilta käsien voimilla. Ja mun hieno supersankari asu olis aivan varmasti joku musta violetti ja kiiltävä! Koska mä oon aina rakastanu juoksemista niin mä oisin myös supernopee!

Aina kun mulla on huono päivä, mä aattelen uuestaan tätä, miten hyvä supersankari musta vois tulla. Mä mietin sitä miten voittamaton mä oisin.

Jokainen meistä on supersankari. Vaikka ei olis kaikille muille supersankari niin sä oot sun oman elämän supersankari.

Miettikää mikä teidän supervoima on, mikä tekee teistä voittamattoman!