Kutsuja ja kutsuja

Just vietettiin mukavat Aloe Vera-kutsut vähän niinko tupareiden merkeissä. Oli todella mukavaa, käsihoitoa ja kahvikestit. Jäi onneksi piirakkaa iltapalaksikin!

Maisteltiin ihania juomia, joten vitamiinit on saatu!
Maisteltiin ihania juomia, joten vitamiinit on saatu!

 

Lihassäryt on hoidettu, kaikille jäi ihanan lämmin tunne!
Lihassäryt on hoidettu, kaikille jäi ihanan lämmin tunne!

Aloe Vera kutsuja tahtoisin useamminkin viettää, kunhan tästä nyt iän saa kasaan, jotta pääsen yksinkin pitämään niitä. Ja kaikki rakastaa hemmottelua ja herkuttelua!

Sitten herkuteltiin mutakakulla, piirakoilla..
Sitten herkuteltiin mutakakulla, piirakoilla..

13054727_637723586385628_1207475422_o

Asiasta toiseen. En ole nyt hetkeen kerennyt kirjoittamaan, enkä oikein oo keksinyt mistä kirjoittaakkaan. Mulla kun tällä hetkellä tilanne on vaan kaikinpuolin heikko, ja kaiken tapahtuneen jälkeen on niin puhki. Eilenki oli kaverin tuparit ja mä olin lähes varma yötä myöten ettei mua sieltä saa liikkeelle ilman paareja. Mä kun luulin jaksavani paljon paremmin ja lähdin omine jalkoineni sinne.

Tänään sitten piti taas jaksaa siivota ja laittaa ja tehdä kokoajan. Oon nyt niin puhki että itkettää ja varmasti ei huomenna omin jaloin sängystä noustakaan. Kolme päivää kokoajan menossa ei tee tosiaan hyvää mulle. Kotona ei jaksa tehdä mitään ja syöminenkin on aivan liikaa mun toimintakyvylle sen jälkeen kun jotain tällästä hoitaa.

Perjantaina oli neurologin aika, enkä nyt toistaiseksi tiedä oliko mitään siitä irti. Magneettikuvattavaksi pääsen taas, huoh. Muuta siitä ei irronnutkaan. Lääkettä laitettiin lisää mutta kun ei se auttanut aiemminkaan eikä isommallakaan ollu vaikutusta ollenkaan. Joten uusi aikahan sinne varmaan pitää yrittää saada. Joten jos ei kuvauksen jälkeen tuu aikaa, eli jossei siellä kuvassa mitään näy. Niin joudun taas uudelleen käymään koko prosessin läpi et sinne pääsen.

Mulla siis nyt on niin hirveet päänsäryt ettei oikeesti ole oikeestaan toivoa millään tapaa elää kun särky iskee. Mikään ei tunnu auttavan ja kun kipu on välillä niin älytön että oksentaa kivusta. Alas menee silloin vaan keitot, ja kuten arvata saattaa niistä jää vain nälkä. Joten niin kamalalle kuin se kuulostaa niin toivon että siellä magneetissa vaan löytyisi jotain millä saa hoidettua nää säryt pois..

Tosiaan hei tekstitoiveita ja ideoita otetaan vastaan. Mistä haluatte kuulla ja lukea? Toiveita voi esittää täällä, tai blogin facessa. Kaikkea voidaan melkeinpä toteuttaa.

Ja jos joku innostuu Aloe Verasta jälleen, niin ei muuta kuin facen tai sähköpostin kautta yhteyttä!