Kun palvelut mokaa.. jälleen

Odotin Kiipulalta vastausta pari kuukautta, ja nyt viime viikolla lähdin soittelee sinne että miksei mitään kuulu kun pitäis jo hakea kouluun. Noh! Enpä hae enää.

Kiipulaan alettiin hakemaan moniammatillisen työryhmän työkyky arviota mulle. Hakemus meni Kelan kautta, ja tarkoitus oli saada mulle sieltä tuloksia tähän tämän hetkiseen yhteishakuun. Hakemus meni vieläpä kiireisenä ja siinä luki päivämäärät joiden aikana olisi _pakko_ olla vastauksia. Ne päivät on meneillään nyt.  Sain eilen yhteyden yhteen Kiipulan työntekijöistä, joka vastaa asioista. Miten kävikään?

Kuulemma kaks kuukautta hakemuksen tulemisen jälkeen pitäisi alkaa tulemaan kutsua alkukartoitukseen, joka kestäisi noin kolme päivää. Sen jälkeen pidettäisiin taukoa ja jonkin aikaa myöhemmin alkaisi uusi jakso. Mutta huoh, mun jaksoa ei ole tulossa vielä aikoihin. Noh, koska mua alkoi pikkaisen raivostuttaa niin ilmoitin että niiden on parempi sitten ilmoittaa Kelaan et ne mokas, joten mä en voi hakea kouluun.

Kiukuttaaa! Mun koulun aloittaminen siis siirtyy vielä vuodella lisää, joten olen kai rahattomana sairaslomalla vielä vuoden lisää… Tai no alan kyllä saamaan sairauspäivärahaa kun Kela joskus käsittelee ja hyväksyy tai muuta. En oikeastaan tiedä nyt ketä tästä voisin syyttää tai kysyä että mitä nyt teen joten olen aika neuvottomana. On hankalaa ku ei tiiä mitä pitäis tehä et tilanne helpottais..

Mutta mulla on hyvääkin kerrottavaa! Otin tänään uuestaan yhteyttä mun fysioterapeuttiin keskussairaalassa ja onneks sain itteni listalle et mulle soittaa viel tänää tai huomen nii saan vastauksen mun pyörätuoli tilanteeseen. Koska kaipaisin sitä kipeästi nii saisin jalat lepoon viimein. Hirveesti oon yrittäny tehä mutku en jaksa seistä levittääs pyykkei tai tekees ruokaa tai jotain.. Haluun voida ite välil tehä ruokaa tai leipoo!

Äsken soitti fysioterapeutti, ja uutiset pelasti mun päivän! Pyörätuolin saan heti kun pääsen hakemaan sen apuvälinelainaamolta, ja sillä voin sitten 3kuukautta rullailla tyytyväisenä. Rannetuet sain viime perjantaina ja tänään oli mun sormiortoosit valmistunu! Ne saan samalla kun haen pyörätuolin!  Mun TNS-tilanne on vielä hankala, saan nyt kokeilujakson jälleen, jotta mun fysioterapeutti sillä aikaa voi selvittää että miten menee nykyisin pykälät niihin omaksi myöntämiseen!  Mun kipu-ja kuntoutuspolin lääkäri laittoi tän terapeutin kautta lisäkyselyitä mun pyytämästä lausunnosta, joten luulisi senkin olevan tulossa! Olo on nyt tosi hyvä koska asiat alkaa viimein tältä osin selviämään. IHANAA!

Googlesta
Googlesta

 

IHANAA NAISTENPÄIVÄÄ KAIKKI SAIRAANKAUNIIT NAISET JA TYTÖT!

Yksi kommentti

Kommentointi on suljettu.