Pystyn mihin vaan!

Noh en ihan! Mutta mun Kiipulan jaksosta jäi mulle hyvä mieli! Se siis päättyi eilen, mut jätettiin sieltä lääkinnällinen kuntoutuksen hoitoon koska ne sanoi ettei niiden avulla mulle löydetä enempää kuin tää tän hetkinen mahdollisuus..

Mä alotin maanantaina, noh menin vahingossa paikalle. Tiistaina alkoi virallisesti, paikalle yhdeksältä ja sit sain ohjelman. Alotettiin ensin perusasioilla siel toimimisesta ja sit sen jälkeen tapasin työelämän asiantuntijan, puhuttiin koulutaustasta ja suunnitelmista. Sitten ei ollukkaan oikein muuta.  Noh sitten keskiviikkona vasta oli enemmän tehtävää.. Psykologi ja sosionomi, paljon selitettävää ja läpi käytävää.  Torstaina oli fysioterapeutti ja loppukeskustelut. Koska ne ei saanut lääkäriä tolle jaksolle, joten sinne sit ensi viikolla vasta.. Ärsyttävää sinänsä ettei voi koko juttu onnistua kerralla. Noh mutta.

Loppukeskustelun aikana sitten sain tietää lopputulokset, osan kyllä arvasin jo, eikä se sinänsä mun elämää saati mun suunnitelmia muuttanut. Itse mä silti päätän mitä haluan opiskella.  Lopputulokseksi selkeni kuitenkin se että mun työn pitää olla siisti ja vapaamuotoinen sisätyö, jota teen persoonalla enkä kropalla. Sitten kun miettii mitä ne on niin jää jäljelle, diakoni, sosionomi, puheterapeutti sekä psykologi. Eli periaattees noilla voitte kuvitella miten ’pieni’ määrä ammatteja jää.

Mutta tällä hetkellä siis suunnitelma on kokeilla jos tarpeeks monella todistuksella Kela tarjoais kuntoutusrahaa mun opiskeluun nettilukiossa, koska normaali lukio ei tule onnistumaan. Sen jälkeen sit suuntaan eteenpäin jonnekkin, ehkä sosionomiin tai yhteisöpedagogiin.. Saa nähdä siinä kohtaa sitten mikä mun paikka tulee olemaan.

Olo oli todella väsynyt sen kaiken jälkeen ja eilen nukahdinkin jo heti yhdeksän jälkeen. Tuntui kokoajan tosi uupuneella ja olin ihan varma etten jaksa enään yhtään mitään. Nyt olo on onneksi paljon parempi. Ihanaa iltaa viettämään pakkaamisen parissa!

Hyvää pääsiäistä kaikille!