Onni osuu kohdalleen!

Nyt tuntuu tänään että kaikki tähdet on kohdallaan. Vaikka olohuone alkaa täyttymään laatikoista ja jätesäkeistä, en ole edes hirveän varma missä on roskia ja missä lakanat.. Joku osaa varmaan jo arvata?

ME SAATIIN ASUNTO! Vaikka nyt tuleekin hirveä kiire kun päästään muuttamaan jo parin viikon päästä! Voitte uskoa että saattoi päästä itku, kun löydettiin juuri meille sopiva, pohjakerroksen asunto ja sitten vieläpä meidät valittiin! Moneen kertaan kerettiin kiukuttelemaan siitä ettei saatu asuntoa ja nyt kun se sattuu kohdalle ei se tunnu hirveän todelliselle.

Eilisen illan tulokset.. Noh, kerrankin mahtuu kävelemään vaatehuoneeseen
Eilisen illan tulokset.. Noh, kerrankin mahtuu kävelemään vaatehuoneeseen

Saatte varmasti paljon kuvia lähiaikoina kun pakkailen, vaikka saattaa jäädä pidemmät kirjoitukset odottamaan, saa nähdä! Jos en kerkeä kirjoittelemaan tänne niin kannatan blogin seuraamista facebookissa nimellä Yliliikkuva elämäni. Sinne tulee varmasti muuton keskeltä jotain tekstiä ja siell vastaan mielelläni kysymyksiin.

Muuton lisäksi on tulossa kiireitä sillä ensi maanantaina alkaa mun eka jakso Kiipulassa ammatillisessa toimintakyvyn selvityksessä. Eli katsotaan onko mulla millaiset mahdollisuudet kouluun ja työelämään vai oonko kykenevä ollenkaan. Noh, mutta mun yhteishaku oli ja meni joten jatkan aktiivisella blogilinjalla vielä reippaan vuoden tyytyväisenä.

Tänään lähtö kumppanin äidille yöksi. Pääsee huilaamaan ja selvittämään lisää ajatuksia tän muuton suhteen. Vaikka jotkut ehkä tajuaa sen ettei vanhempien luona käyminen nyt hirveän rauhoittavaa aina olekkaan :’D oli ne sitten oma tai ei.

Noh mutta menen jatkamaan pakkaamista. Ehkä sen keskellä tekee taas löytöjä.

”Hei! En muistanutkaan että mulla on tälläinenkin paita!”

2 kommenttia

  1. Minka sanoo:

    Jeeeee, onnea uudesta asunnosta! Itselläkin on muutto edessä kuun vaihteessa – feel you siis!

Kommentointi on suljettu.