Viimeisten päivien kuulumiset!

Meneillään on viimeiset päivät 16-vuotiaana, torstain ja perjantain välisenä yönä kun lähtee se 17-vuosi käyntiin.
Tänään olikin siis 17-vuotis tarkastus suuhygienistillä, tietenkin eihän sekään voi mun huonolla tuurilla mennä helposti. Kaiveli sit suuhygienisti mun hyvin pienistä hammasväleistä puolentunnin ajan hammaskiveä, ja se muuten sattui.. Nyt sit vielä noin kuus tuntia ajan jälkeen mun ikenet buoaa verta, kun noissa hyytymisarvoissakin on häikkää ollu niin eihän se tietenkään voi taas lakata.
Ainoa positiivinen asia mitä siellä saatiin aikaan oli se että mun toive purentakiskosta etenee pikkuhiljaa, se kun helpottaisi ylimääräisiä päänsärkyjä niin tietäisi milloin lääkitä niitä vielä muun lisäksi vai milloin syyttää vaan omaa itseään siitä.

Huomenna sen sijaan olisi edessä aika tk-lääkärillä. Eihän sitäkään tarvinnut oottaa kuin 2kuukautta.. Siellä viimein selviäisi mikä aiheuttaa mun allergiaoireita ja saisin estolääkityksen uudelleen käyttöön.    Mullahan siis oli aivan lapsena virtsateiden refluksi joka aiheutti sitä ennen infektiokierteen, siihen söin lapsena 7 vuotta estolääkitystä. Nyt muutama kuukausi sitten alkoi infektiokierre, joka ei muuten ole ollut sellaista viihdettä jota olisin tahdonnut muun lisäksi..
Yritän samalta lääkäriltä anoa parempia lääkkeitä, saa nähdä, toivottakaa onnea!

Mutta jotta mentäisiin välillä muihin asioihin kuin mun sairasteluun. Käytiin eilen katsomassa isompaa asuntoa! Jälleen. On vaan hyvin hankalaa löytää asuntoa, joka olis siistissä kunnossa, kivan kokoinen keittiö ja vielä mielellään sellainen minne sais viedä kissan mukana. Kertokaa jos joku tiedätte semmoisen. Nämä mitä ollaan käyty katsomassa olis kyllä oikein ihania, mutta on yksi aivan liian iso _mutta_ miksi niissä kaikissa pitää olla kylpyamme? Minä kun en vaan millään keinolla vois päästä sellaisesta ylös..
Toinen mahdollinen ongelma on ollut että asunnot on kolmannessa kerroksessa ilman hissiä.. Yritäppä sinne jotkut ostoskassit kantaa, tai kiivetä kyynärsauvoilla.

Onneksi on ollu jotain positiivista! Ihanat sukulaissynttärit tulossa, ja sitä ennen kaverisynttärit! Ei niillä kaverisynttäreillä ole juurikaan mun omia kavereita, mutta sentään minun ja kumppanin yhteisiä.. Sukulaissynttäreillä on kumminkin ihana teema, MINIONIT! Ihana äitini päätti juhlistaa kunnolla minun viimeisiä synttäreitä kotona, ja nyt sinne tulee minun suunnittelema kakku ja koristelut! Sain jopa itse ostaa muut tarjoilutkin! Vaikka on ne tänä vuonnakin mun pari vuotta pienemmän siskon kanssa yhteiset.

Olen kirjoittelemassa palautetta Kuntoutumiskeskus Apilasta, sitten kun saan viimeisimmän kuntoutumiskertomuksen niin tiedän miten  kiukkuinen olen siitä. 😀 Viime kerralta en jäänyt hirveän tyytyväiseksi. Olisin myöhemmin toivonut kuntoutusta Helsinkiin Ortoniin, mutta Kela päätti lopettaa siellä yksilökuntoutusten pitämisen. Noh, onneksi on vielä Apila jossa pidetään EDS kuntoutuksia.  Toivotaan että sinne saan vielä lisäjaksoja.