Lomafiiliksiä

Nyt olemme jo viikon verran ehtineet nauttia Kesälomasta lasten kanssa. Vauhdikkaasti aloitimmekin kun teimme heti reissun junalla Etelä-Suomeen Radio Deihin, jonka kesäperheeksi meidän perhe tänä  vuonna  valittiin :). Mukava seikkailu oli, vaikka kyllä jännitin Erityisesti omaa jaksamistani päivän  junareissun suhteen ja illaksi vielä Isäni luo Kouvolaan jäimme. Perjantaille suunniteltu Tykkimäkireissu  jäi vielä väliin, myrskyn ja minun voinnin takia. Minun jalat eivät jostain syystä tykänneet yhtään matkustamisesta ja jalat ovat edelleen kuin pölkyt… Mistä lie tällä kertaa johtuu,mutta minä olen päättänyt että en suostu alistumaan siihen että peruisin lasten kanssa suunniteltuja asioita yhtään ihan pakollista enempää…
Huomenna aamulla lähden lasten kanssa Epilepsialiiton kurssille Turkuun… Joku voi oikeasti jo miettiä  että  onko järkeä. On. Tiedän Eläväni Elämäääni jatkoajalla ja jokainen päivä on minullle Elämisen  Arvoinen 🙂
Vastoinkäymiset matkustamisessa ja Arjessa kuuuluvat tähän Elämä nimiseen seikkailuun jota Elän  juuri nyt :).  Miksi Elämä ei voisi olla helpompaa ja poistaa minulta nämä bonussairaudet ja ylimääräiset kivut…   Sitä ei ole osakseni tarkoitettu, joten näiden kanssa on vain Elettävä ja Uskottava huomiseeen  päivään ja siihen että Aurinko paistaa risukasaankin 🙂
Olen niin  Onnellinen ja Ylpeä lapsistani. Ei minkäänlaista Ylimääräistä kitinää Etelä-Suomen reissun  aikana. Haastetta oli mm. Pasilan  asemalla, jossa ei meistä kukaan ollut käynyt ja jouduin todella  luottamaan siihen että meillä kaikilla hermo pitää tiukassakin paikassa että pääsemme ensin Radio Deihin ja sitten pois lähtiessä oikea juna löytyy jne…
Mutta näin tulee jatkumaan Vauhdikas kesämme ja Luotan että Terveys kesää ja minä jaksan ja selviän  kyllä 🙂
Itseluottamus on paras puoleni tällä hetkellä ja sen koitan kyllä kasvattaen periytttää lapsilleni!  Elämä  ei ole reilu, mutta ollaan me Reiluja Elämälle!

http://www.erilainentavallinenelama.com/

http://www.facebook.com/katjajaopaskoira