Elämä Rullaa ja minä siinä mukana

Elämässäni on viimeisien viikkojen aikana tapahtunut niin paljon asioita, että kirjoittaminen tännekkin on jäänyt vähälle ja samoin huomaan, että Elämässäni vammaisuus on jäänyt taka-alallle.

Joten tein päätöksen lopettaa täällä kirjoittamisen.

Jatkossa kirjoitan kyllä omaa blokiani joka jakautuuu aina sivulle www.facebook.com/katjajaopaskoira ja Sitä siis kannattaa seurata!

Kun vaikea vammainen pääsee vakituiseen työ suhteeseen ja huomaa pärjäävänsä siinä samalla moni muukin asia loksahtaa paikoilleen.

Jännitin kovasti mitä epilepsiani tykkkää tästä kaikesta,mutta kyllä se näköjään vain positiivisesti asian otti.’olen kyllä ollut aika väsynyt töiden jälkeen ja silloin antanut itselleni luvan huilatakkin.

Olen jätttänyt suuurimman osan vapaaehtoistöistäni pois ja päättänyt selvitä ilman päivittäistoiminnoissa ollutta avustjaa, eli vastaisuudessa meillä eletään sanoisnko tavallisen lapsiperheen Elämää.

Sen verran kyllä hain haastetta hommaan, että meilllä kasvaa nyt opaskoiran pentu vuoden verran ennen kun lähtee toivottavasti opaskoiran uralle sitten. Eli Hänenkin Elämä pääset tuolta facesta seuraamaan,mutta keskitän nyt voimani ja kirjottamiseni energiat töiden lisäksi tuonne faceen ja omaan blokiini.

Tälllä blokilla oli jossain aiheessa minulle Erittäin iso merkitys ja Kiitän kaikkia lukijoita ja toivon että pysytte mukana nyt toisella foorumilla jatkossakin!

Tseemppiä kaikille ja uskokaa, kyllä se aurinko paistaa risukasaankin!!