Taisteluvoitto

Kun marraskuussa aloin puhumaan neurokirurgeille, että päässä  on oikeasti jotain vikaa taas ja sain  Erittäin ikäviä ja välinpitämättömiäkin vastauksia..
Enenmänkin pidettiin koko alkuvuosi turhan valittajana… Pomputettiin kipupolille, psykiatriselle ja  loppujen lopuksi neurologialle…
Olin jo aivan loppu kun neurologialle menin…
Varma ettei taaskaan apua tule…
Eikä sitä olisi tullut ellen Itse olisi osannut alkaa vaatia. Neurokirurgin lupaama kiiireellinen lähete olikin muuttunut yhtä äkkiä konsultaatiopyynnöksi..
Mutta neurologi oli IHana ja otti asian hoitaakseeen kumminkin!
Ja keskiviikkona minulla oli taas aika neurokirurgille johon neurologi taas Erittäin Hyvän saatetekstin kanssa minut takaisin laittoi taas kerran!
Ja Yllätys, sama neurokirurgi, joka joulukuussa vielä kommentoi että ei tässä vikaa ole, kertoi että minulla on TODELLAKIN ylivirtausta aivoselkäydinnesteen määrässä shuntista johtuen ja shuntti  vaihdetaan!! Tämähän ei ole kiireellinen leikkaus, joten pahimmillaan kesäkuuhun odotan, jollei peruutus aikaa  tule..
Mutta tämä oli minulle Lottovoitto! Saan Oikeasti Elämäni takaisin! Minun ei enään syksyllä tarvitse miettiä jaksanko kykenenkö ja mitä jos vointi ei kestäkkään sovittuja hommia…
Viikon aikana tulleet muut vastoinkäymiset ovat olleet kovia, mutta tämän Ilouutisen avulla viikosta selvittiin… Opaskoirani Bopi(www.facebook.com/katjajaopaskoira ) todellla testaili minua alkuviikon,  kuopuksemme käsi murtui koulussa ja koulukuljetuksen kanssa olemme saaneet taistella.. Eihän  käden  murtuma estä kävelemistä kouluuun, mutta liikuntavamma kyllä estää… Miksi tämän pitää olla niin byrokraattista….
Nyt pääsemme rauhoittumaan viikonloppuun  ja hengähtämään Oikeasti! Akkujen lataus tämän  Vauhdikkaaan ja monimuotoisen viikon jälkeen on kyllä tarpeeseen.
Huomaan välillä olleeni liiankin kovilla kun muisti meinaa pätkiä eikä ajatus muutenkaan välillä ole  toiminut yhtään.
Huolestuttavinta oli kun mieheni toi minulle kaupasta karkkia ja porkkanoita, kuten pyysin. Hän vitsinä  heitti, että otatko mielummin nämä porkkanat etkä karkkeja… No parin karkin jälkeen olinkin valmis vaihtamaan karkit porkkanoihin ja ne oli oikeasti parempia… 🙂