Iskeekö Katkeruus kumminkin?

Olen Elänyt Haastavaa Elämää sairauksien ja vammautumiseni  kanssa jo 18 vuoden ajan.
Ikinä en ole osannut Elämälle olla Katkera. Sitä minulta on usein kysyttykkin, mistä ammennan sen positiivisuuden ja jaksamisen.
Mutta tällä hetkellä olo on välillä niin heikko että mietin jo asioita Erittäinkin Katkerasti!
Miksi minun piti joutua hoitovirheen uhriksi? Miksi minun päässä ei shuntit voi toimia? Miksi minun  pitää koko ajan saada lisää haasteita Elämääni, eikö oikeasti mikään riitä?
Ajatukset lähtevät tätä kehää pyörimään siinä vaiheessa, kun voimat ovat tiukilla illalla ja tiedän että pitäisi tehdä.
Miksi tuntuu tältä? Syy varmasti on viime kuukausien tapahtumissa. Kun sairaala ei ota vakavasti,  vakityö päättyy, Tulevaisuudesta ei tietoa ja Terveys siinä pisteessä että vaikka haaveita olisi miten  paljon tahansa on kokoajan mietittävä kykenenkö.
Tarkoitus oli hakea jatko-opiskelemaaan nyt kevään yhteishaussa, sekin jäi haaveeksi taas. Ja päässä pyörii ajatus miksi taas??
Monikaan ei tahtoisi tehdä töitä ja hoitaa luottamustoimet  sekä erityslasten kanssa arjen, mutta minä tahtoisin. Koko ajan Uusia Haasteita… Mutta  ei kai minulle sellaisia suoda, kun heti iskee vasten kasvoja  kun yritän..
Olen niin Kiitolllinen perheestämme, lapset ovat kyllä korvaamattomia virran lähteitä. Mutta myös  eläimet ovat meillä siinä roolissa.
Esikoisemme Tukikoiraksi Hänen hankkimansa Sisu chihuahua (https://www.facebook.com/cihusisu/) on uskomaton pieni pippuri kasa joka saa hymyn jopa minulle huulille hetkeksi silloin kun ovat tässä meillä  pyörähtämässä.
Jään miettimään, että olenko luovuttamassa? En ole Oikeasti!
Hetkellinen tälläinen Viha ja Katkerrus purkaus! Pakko on saada tämä Tuska Ulos, jotten taas alkaisi  myrkyttämään itseäni sisältä päin tuhoisin seurauksin.
Pahinta on vain se että sitä luulee asuvansa  Hyvinvointi Yhteiskunnassa,mutta Ikävä kyllä siltä ei tällä hetkellä minusta tunnu.
Mutta vaikka se niin kyyniselle ja vanhalle  sanonnalle kuullostaa, ei sitä enenpää anneta kun jaksaa kantaa. Kai tällä kaikella on se tarkoitus että Vahvistun ja minä Oikeasti vahvana ihmisenä tämän kaiken  kestän, mutta moni heikompi olisi jo sortunut!

Yksi kommentti

Kommentointi on suljettu.