Tassutellen..

Oon aloittanut nettilukion nyt suunnilleen kuukausi sitten. Oon suorittanut yhden kurssin, jossa tutustuin opintoihin. Oon tällä hetkellä kahdella kurssilla, eli jäljellä on vaan 46 tai jotain sinne päin.

Tähän asti hankalin asia on silti ollut se kun oon yrittänyt suunnitella neljän vuoden opintoja… Mistä mä voin tietää milloin mä muka saan aikaiseksi suorittaa äidinkielen neljännen kurssin?

Siltikään aloittaminen ei oo tullut mulle ongelmaksi, mä jaksan joka päivä nostaa tietokoneen ja alottaa. Mä en vaan tiedä milloin pitäisi lopettaa ja huilata..

Mun ongelma on aina ollut se että milloin pitäisi lopettaa. Eikä se koske pelkästään opintoja vaan se koskee myös arkea. Mä en tiedä milloin mä oikeasti jaksan vaan mun pitäis melkeinpä vaan ennakoida ja yrittää ennakkoon päättää milloin mä oon tehnyt tarpeeksi että mä muistaisin lopettaa.

Tassuterapeutti :')
Tassuterapeutti :’)

Nyt edessä on aivan ihanan aiheen essee, pääsen kirjoittamaan rakkauden vaikutuksista terveyteen.

Itsehän olen huomannut että rakkaudella on suuret vaikutukset. Lapset kasvaa ja kehittyy ystävällisemmiksi ja pidemmiksi ja terveemmiksi. Tassuterapia, eli lemmikkiterapia helpottaa kipupotilaiden oloa sillä lemmikit tekee onnelliseksi ja onnellisuus edistää mielihyvähormonin tuotantoa.

Kerronpa sitten lisää kun saan esseen valmiiksi. :’)

Yksi kommentti

Kommentointi on suljettu.