Yllätyyys

Muistatte varmaan kun mä jo huhtikuussa puhuin yllätyksestä, kirjoitin teille siitä kahdessa postauksessa!

Ensin kerroin teille yhteydenotosta joka mulle tuli kesken mun kuntoutusselvityksen kun olin Kiipulassa, ja kun olin niiiiin innoissaan! Olisin teille kovin mielelläni tästä kertonut mut tän piti vähän niinko pysyä yllätyksenä!

Noh sen jälkeen jätin teidät arvailemaan seuraavan postauksen kuvia reissulta! Joku ehkä tunnisti Burgerkingin aterian, toinen ehkä Helsingin bussin. Ja siellähän mä olin, matkustin Helsinkiin. Sitten tunnustin että olin kuvauksissa ja haastattelussa.

Kuvat: Kreetta Järvenpää Teksti: Jenni Uusilehto
Kuvat: Kreetta Järvenpää
Teksti: Jenni Uusilehto

Pahoittelen että teksti näkyy huonosti joten laitan selkeämpiä kuvia heti lähipäivinä. Tai sitten kiireisimmät voi ostaa lehden.. :’D

Noh tässä lopputulos! Eli musta on juttu 25.5. ilmestyneessä Demissä! Suosittelen kaikille lehteä itsessään mutta juttua myöskin!

Päivä siellä oli aivan loistava! Mulla oli todella hauskaa, vaikka ottaa huomioon mistä puhuttiin! Ja tietenkin rakastan kertoa kokemuksistani jos niistä voi olla helpotusta muille! Aiheesta voi kysellä multa ja jutun aiheesta vaikka enemmänkin!

2 kommenttia

  1. mintti sanoo:

    Mahtavaa! Pitää heti mennä kirjastoon lukemaan Demi 🙂 <3

Kommentointi on suljettu.