Mun harrastuksista

Heips taasen!

Nyt kun naapurissa on juhlat, enkä saa nukuttua niin tuli mieleen että jos käyttäisin ajan viisaasti ja bloggailisin vähän. Tänään nukahdin vähän ennen 23 ja sitten, tapani mukaan heräsin vähän ennen 00.00 Sitten luin hetken ja naapuri rupes vähän juhlimaan. Mulla on ollut unettomuutta jo jonkin aikaa, mutta mä pystyn kyllä kestääne sen kun joka päivä nukun nokoset.

Mä aloitin tänään uuden kalenteri ja päiväkirja systeemin. Sen nimi on Englanniksi ”Bullet Journal”. Mä jäin koukkuun heti. Hetken kuluttua menen jatkamaan, jos naapurit ei rauhoitu… Tulee pitkä yö…

Toinen asia, johon olen koukussa on lukeminen. Olen aina pitänyt lukemisesta mutta nykyään mulla on enemmän aikaa ja kärsivällisyyttä istua kirja kädessä pitempään. En roiku enää niin paljon netissä.

Ei siis nyt menee hermot! Ne vaan lisää volyymiä! Ei kestä! Pitää kirjoittaa ylös kuinka kauan tää meteli jatkuu, että voin ilmoittaa isännöitsijälle… Varoitus! Mä kerron aina jos joku käyttäytyy väärin. Siitä asti kun koulussa mua kiusattiin 10 vuotta niin oon AINA sanonut jos joku on mulle epämiellyttävä tms. Mä olin lapsena ihan hiljaa, en kertonut kenellekään että mua kiusattiin ja se johti mun sairastumiseen. Juu.

Niin, ja kolmas asia johon olen koukussa on Keräily. Nimittäin My Little Ponyjen ja Barbien keräily. Kyllä mä muutakin keräilen, noihin olen keskittynyt näinä lähiaikoina. Artikkeli kuvassa on mun uusin hankinta ☺

Nyt naapurit hiljeni, ainakin toistaiseksi. LoL.

Ei mulla muuta.