Juhuu?

Heips!

On ollut ihanaaaaa täällä Suomessa kun on ollut hellettä… Nyt sitten iski kylmyys mutta ei se yleensä mua paljon muuta/haittaa. 😀 Mulla on ollut paljon menoja ja hauskoja juttuja jota oon voinu tehdä. Kissat täytti eilen viis vuotta! Ne on veli ja sisko: Bisse ja Brianna 💙❤️ Mulle ne tuli 12 viikkoo vanhana kun asuin vielä Tukholmassa. Ne on mun lapset. Mun isä tuli täällä käymään ja on viä noin kaks viikkoo mun luona, silläaikaa kun mun äiti on Tukholmassa työssä ja sitten ne menee yhdessä takas kotiinsa Pohjanmaalle. Oon ollut ”kodinhoitaja” täällä. Laitan ruokaa, siivoon ja autan isää kun hänellä on huonot polvet. Tänään yritän jaksaa vähän liikkua ja pitäis mennä kaupassakin käymään. Mulla oli viikonloppuna kaks ylioppilasjuhlaa johon mut oli kutsuttu, oli ihanaa! 😀 Huomenna mulla on mahdollisesti yks ryhmä tapaaminen, keskiviikkona ei oo mitään erikoista, torstaina on taas liikunnan aika ☺️

Mulle tuli mieleen yks tärkee asia… Kun jotkut miettii että miks en oo töissä. Sitä vaan, että jos pystyisin olla töissä niin kyllä todellakin olisin. Ei se oo mun mielipiteestä kiinni. 😀 Jos mä olisin työkykyinen niin kyllä hyvänenaika mun psykiatri olis kauan sitten sen mulle sanonu… Hih. Joo. Siihen tarvittais aikamoinen elämän muutos, toimintakyvyn parannus, koko mun terveyteni pitäis olla tosi tosi tosi paljon parempi että voisin mennä töihin. Mä en oo mikään rikas, mielelläni saisin ”oikeeta palkkaa”. Huh. 😀 Mä oon ihan ok että tämmöinen elämä mulla nyt on. Ei se silti tarkoita että mä olisin jotenkin valinnut että oon eläkkeelllä. Aika jännä ajatus että vois itse vaikuttaa varhais/sairas eläkkeelle jäämiseen… ☺️ LoL

Noniin, se siitä.

Mulla on joskus vahvoja mielipiteitä, pyydän anteeks jos on liikaa vahvaa 😀

Mulle on tullut uusi idea: menen enemmän luontoon. Tässä on aika lähellä hyvä metsä, hyviä rantoja jne. Mä kaipaan joskus mun mummun mökille Pohjanmaalle mutta siellä se odottaa kun menen siellä käymään taasen 😀

Ei mulla muuta.

Hyvää maanantaita! ☺️