Hei taasen…

Heips!

Sori, etten ole pitkään aikaan kirjoitellut. On ollut pitkään hiljaista täällä mun blogissa… Pahoittelen. On ollut kiireitä ja paljon uusia juttuja, flunssaa, matkoja ja kaikenlaista.

Aloitetaan hyvistä uutisista. Niitä on paljon.

Oon saanut töitä. Bloggailen yhdelle englannin kieliselle blogi -sivustolle. Juu. Kirjoitan kirjoista ja lukemisesta, englanniksi. En olisi koskaan luullut, että saisin tehdä unelma työtäni. Vau.

Toinen hyvä uutinen on, että olen nyt laihtunut noin 9 kiloo tänä vuonna. Käyn vielä jumpassa, muutaman kerran viikossa. Nyt on ollut pieni väli, kun olen ollut paljon flunssassa/sairaana. Joskus vain ei jaksa tehdä kaikkea.

Mä oon ollut terve muuten. Välillä on lääkkeiden sivuvaikutuksia, muita oireita kuten ahdistusta ja väsymystä, mutta muuten on ollut tosi hyvä olo.

Mun työhön kuuluu bloggaajana tietenkin blogin kirjoittaminen ja sitten myös kirjojen lukeminen, muuten sitä ei oikein voi kirjoitella kirjoista. Onneksi voin nauttia kirjoista ihan omassa tahdissa, ei oo mitään aikatauluja.

Ei mulla muuta. Kaikki on hyvin. 😊