I’m back!

Hello!

Mulla on mennyt epätavallisen hyvin. Pelottaa, että koska taas tulee ongelmia. Onneksi voin nauttia siitä että nyt menee hyvin, ei tarvitse etukäteen miettiä tulevia ongelmia.

Mulla on ollut vauhdikas viikko. Ensin olin juhannusta viettämässä mun parhaan ystävän ja hänen miehensä kanssa. Heitin talviturkin juhannusaattona. Oli kyllä ihanat juhlat. Sitten viime torstaina mun ystävä Kokkolasta tuli yllättäen vierailulle. Me kierrettiin autolla vähän nähtävyyksiä ja käytiin syömässä ja elokuvissa. Independence Day 2 käytiin katsomassa. Oli kyllä ihan hyvä. Sitten perjantaina mä kävin kampaajalla ja sen jälkeen menin mun ystävän luona käymässä. Hän on juuri muuttanut tänne. Me käytiin Gigantin ja Prismassa. Sitten lauantai iltana mun äiti tuli käymään, se lähti tänään takaisin töihin Tukholmaan.

Tänään on tarkoitus mennä jumppaan…

Huomenna nään ehkä mun kahta ystävää kirkosta ja keskiviikkona meen verikokeisiin. Mulla on ollut unettomuutta, ongelmia vatsan kanssa, päänsärkyä ja huimausta. Ehkä mun uus lääkäri keksii mikä mussa on vikana. Se viittas jo keliakiaan ,  IBS:ään ja se kyseli kaikenlaista ja sanoi että nyt pitää tehdä kunnon tutkimukset. Se on kiva lääkäri ja se otti mut tosissaan. Muut lääkärit on sillee, että joo joo… Ei ne mua kuuntele eikä ne mua usko.

Juu.

Ei mulla muuta. Hyvää uutta viikkoa!

 

Yksi kommentti

Kommentointi on suljettu.