Kevät

Heips!

Kevät tuo mulle usein masennuksen ja ahdistuksen. Tänä vuonna se on ollut vähän helpompaa, koska tiedän nykyään, että se on ohimenevää ja ajatuksen voimalla saan käännettyä ainakin vähän parempaan suuntaan mielialani. Mun äiti aina sanoo että ei tarvi pelätä ahdistusta, koska oikeestaan siihen ei voi kuolla. Tietenkin jos tulee itsetuhoisia ajatuksia niin voi olla vaaraksi itselleen. Mulla ei oo yli vuoteen niin huono olo että olisin tosissani halunnut tehdä itselleni pahaa. Oon tosi kiitollinen nykyisestä tilanteestani. Oon taas ruvennut käymään jumpassa aktiivisemmin ja se TODELLAKIN auttaa… Mun lempi jumppa on Bodybalance, jossa yhdistyy Jooga, Tai-Chi ja Pilates. 😀 Eilen olin jumpassa ja huomasin että jotkut liikkeet on helpottunu huomattavasti. En oo enää yhtä ”aloittelija” kuin ennen. 😀 Mä oon tosi onnekas kun voin käydä jumpissa ja että mulla on niin paljon kiinnostavaa tekemistä. Mä pääsin varhaiseläkkeelle 2004 (kun olin 24) ja oon ollu tosi iloinen siitä että oon voinut tehdä sellaista, mikä hyödyttää mua ja muita. Kirkossa voin aina palvella ja auttaa muita, ystäviäni ja tuttujani jotka tarvitsevat ihan tavallisessa elämässä mun apua. Voin olla ystävä ja tukena. Se on sitä parasta työtä. 😀

Mä oon lukemassa ”Tuulen viemää” eli ”Gone with the Wind”. Oon lukemassa sitä enkuks ja se on niiiiiiin hyvä! Mä oon ihan koukussa… Siinä on 1024 sivua! Oon nyt sivulla 306… Se on niin kaunis ja koskettava tarina, suosittelen. 😀

Ei mulla muuta tällä kertaa. Elämä jatkuu ja vuodet menee nopeemmin ja nopeemmin.

P. S. Oon ehkä menossa Kanarialle marraskuussa 😉 Ja anteeks, etten oo pitkään aikaan kirjoitellut tänne… Oon ollu menossa ja vauhdissa… 😀

 

3 kommenttia

 1. maisa sanoo:

  Moikka!
  Jäin miettimään, että oletko koskaan ajatellut että palaisi vielä työelämää? Ja jos vastaus on ei, niin miksi? Ihan mielenkiinnosta kysyn 🙂 Tiedän ihmisiä, jotka on sairaseläkkeeltä palanneet töihin..mutta totta kai se on jokaisen oma päätös. Mukavaa kevään jatkoa ja kaikkea hyvää! 🙂

  • Cindy sanoo:

   Hei! Mä oon joskus miettinyt että voisinko mennä töihin. Mutta en oo koskaan ollu muuta kuin nuorena jakanu mainoksia ja 2001 Ruotsissa vanhainkodissa 10 päivää ja en pystynyt edes jatkamaan vanhainkodissa. Ainoo työ mikä multa sujuu on pysyä kunnossa, vähänkin liikaa stressiä niin menee huonommin. Ja sitten se ongelma, että mun ääni oikeesti ei toimi. Mä kuiskailen, en saa siis ns. normaalia puhetta aikaseks. Se on ollut poissa on/off 10 vuotta. Ainoot työt mikä mua kiinnostaa, ja ehkä jopa onnistuis on bloggailu ja lelujen kunnostus ja myynti. My Little Poneja oon myyny. Kaikki mun perheen jäsenet ja lähimmät ystävät jotka tuntevat mut hyvin niin ymmärtää tilanteen. Se on aina yhtä hauskaa kun joku kysyy, että missä oon töissä. Kotona. Ei se oo kyse siitä, että päätänkö tai haluanko töihin. Olen varhaiseläkkeellä sairauksieni takia.

  • Cindy sanoo:

   Sori, mä en pystyny muokkaamaan mun kommenttia. Piti vaan sanoo, että toivottavasti osasin hyvin selittää. Hyvää kesää!

Kommentointi on suljettu.