Heippa!

Terve!

Olen nyt saanut bloggailuni taas käyntiin myös bloggerissa. Vihdoin saan jotain kirjoitettua. On ollut pitkään hiljaista. Nyt tänään se sitten tapahtui. Kännykkä hajosi. Voi hyvänen aika. Onneksi on olemassa tabletit ja tietokoneet. Niin ja onneksi mulla on myös mun vanha Nokia puoli -Android kännykkä. Ehkä on ihan hyvä idea olla ilman kännykkää muutaman päivän. Elämä on mulle jo nyt erilaista. En roiku enää niin paljon Whatsapissa jne.

Kirjat ovat olleet ja aina tulevat olemaan tärkeimpiä, olen vain ollut huono pääsemään irti Facebookista ja muista mukavista sovelluksista. Höh, pitää tehdä paremmin.

Mä olen ollut paljon iloisempi kuin vuosi sitten. Facebook siitä koko ajan muistuttaa. Ihan hyvä idea, se ”on this day ” – homma. Siitä mä olen huomannut että minusta on tullut aikuinen. 😊 Ei olis luullut. Juu. Niin se menee ohi, nuoruus ja kaikki sen hyvät ja huonot puolet.

Oi, oi, oi… Nyt kuuntelen musiikkia Spotifyssä ja nyt sieltä kuuluu Annie Lennox : Into the West. Se on yksi maailman parhaista lauluista, mun mielestä. Nyt tekee mieli kattoo LOTR -elokuvia ja Hobitti -elokuvia… Mulla on ne kaikki, kaksi ensimmäistä tavallisia versioita ja viimeinen extended versio.

Nyt pitäisi lukea vähän.

Ei mulla muuta.

 

Yksi kommentti

Kommentointi on suljettu.