Hei!

Heips!

On mennyt ”pikkasen” aikaa kun viimeksi kirjoitin tänne… Hyviä uutisia! Terveyteni on tosi hyvä ja olen ollut onnelinen monta kuukautta… Tietenkin välillä tulee huonoja päiviä. Keväällä mun yks masennuslääke poistettiin ja korvattiin toisella, jonka pitäisi olla parempi. Noh, ensin kun piti kärsiä se kauhee tunne kun vanha lääke poistettiin, SE ei ollut kivaa… Musta tuntui kuin en koskaan ennen ollut voinut niin huonosti. Sitten, ONNEKSI tää uus lääke on ollut tosi hyvä. Se auttaa mua jaksamaan paljon paremmin. Paremmin kuin silloin kun se vanha lääke oli käytössä. Syy lääkemuutokseen oli, että mun yks iltalääke ei sopinut tämän masennuslääkkeen kans. Siitä olisi voinut tulla rytmihäiriöitä… Onneks kaikki meni hyvin. Jotenkin aina keväällä iskee ihan mielettömän huono olo. Tällä kertaa se oli kun poistettiin vanha lääke… Ehkä eniten oon joutunut juuri keväällä olla myös sairaalassa… Siitä on nyt keväällä 3 vuotta siitä kun olin viimeksi sairaalassa. IHANAA! 🙂 Tuntuu hyvältä että tietää että oon tehnyt edistystä.

Hyvää jatkoa teille kaikille! 🙂