Auttakaa, hyvät ihmiset :)

Heippatirallaa!

Mulla on elämä nyt aika hyvässä mallissa mutta menoja riittää… Hyviä ja pahoja asioita tapahtuu koko ajan, yritän että huonot jutut ei vaikuta mun mieleen/tunteisiin. Joskus se on vaan vaikeeta. Kun on riita tai väärinkäsitys hyvän ystävän kans niin se voi tehdä olon ahdistuneeks ja epätasapainoiseks. Mulla on vähän liian herkkä luonne… Murehdin asioita, joille en voi mitään ja masennun kun asia ei hoidu eikä mee eteenpäin. Mutta jostain syystä en suutu niin usein enää (luultavasti tän liikuntaharrastukseni on auttanut). Mulla on nykyään enemmän hyviä päiviä kuin huonoja. Enemmän iloa päivässä kuin murhetta. Pitää vaan rauhassa edetä. Kyllä olotila välillä heittelee ja menee reilusti huonoon suuntaan, sitten pitää kiinnittää katse eteen ja tavoitteisiin…

Mulla on uus systeemi, jota oon käyttänyt silloin tällöin. Mun listat. Päivän suunnitelma, kotiaskareet ja kaikki listalle. Siinä on joskus liikaakin… En saa koskaan kaikkea tehtyä. Nyt saan tänään ruksin kun oon kirjoittanut blogia 😄

Mulla on monta hyvää ystävää. Oon niin iloinen että oon takas Suomessa. Täällä on ystäviä paljon enemmän kuin mulla oli Tukholmassa. Kyllä mä joka päivä sinne kaipaan silti takaisin. Varsinkin yliopistolle, takas opiskelemaan englantia… Mun lemppari-ope on kyllä varmaan jo jääny eläkkeelle… Hän on niin ihana, hauska ja ystävällinen ope. 11 vuotta asuin Tukholmassa. Se oli mahtavaa. 🙂

Ei mulle paljon muuta oo tapahtunu. Käyn kirkossa sunnuntaisin. Jumpassa silloin kun jaksan. Joskus käyn 2-3 kertaa viikossa, joskus oon monta viikkoo poissa jos on flunssa tai kipuja. Ostin oman joogamaton! Jee!

Kirjat on tullu mulle tärkeemmäks. Mä luen enemmän nykyään kuin ennen. Mulla jotenkin on enemmän aikaa siihen, ja keskittymiskykyä. Joskus mulle tulee oireita mun eri sairauksista mutta ne menee kyllä aina ohi aika lyhyessä ajassa ja onhan sitä tarvittavia lääkkeitäkin olemassa. Ystävien kanssa puhuminen auttaa paljon.

Ei mulla muuta. Heippa! 😊

Yksi kommentti

  1. Rölliina sanoo:

    Ihanan positiivinen kirjoitus! 🙂 Ite oon kans huomannu, että liikunta harrastus auttaa aika paljonkin tunteiden hallintaan. Ennen ku nyppi pikkusen- poltin tupakan, kun nyppi ihan kunnolla – join pullon viiniä. Nyt lähen vaan juoksemaan raivopäänä eteenpäin ja siitä tulee kyllä niin hyvä olo! 🙂 Listojen tekoa pitäis täälläki varmaan kokeilla, täytyypä ottaa tästä koppia! 🙂

Kommentointi on suljettu.