Ylimääräinen päivä :)

Heips!

Mä tulin takas kotiin lauantaina. Junassa oli kivaa, olin kisujen kans tietenkin eläinvaunussa <3 Ne on iloisia että saivat tulla kotiin… Huomenna meen ehkä mun äidin kans Hesassa käymään. Mun paras ystävä asuu Espoossa ja oon sitten uudelleen menossa perjantaina viikonlopuks hänen ja hänen miehensä luo. Onneks sain kissavahdin…

Tänään on ollu vähän hidas päivä. Mulle tuli pohjanmaalla tulehdus mun isovarpaaseen (kynnen alle) ja joudun vielä huomiseen saakka ottaa antibioottia. Se on pistänyt mun olon ihan sekaisin. Mulla oli niiiin huono olo tänään että mitetin että kuolenko kohta. No, kyllä mä tiesin etten kuole mutta en oo koskaan voinut niin huonosti. Onneks nukahdin ja tuska häipyi unen myöta.

Muuten on ollut tosi hyvä olo. Ei oo ollu masennusta, ei mielenterveys ”oireita” eikä oikeen mitään muutakaan. Oon kunnellu paljon hyvää musiikkia, niinkuin aina ja yritän lukee, joskus en jaksa keskittyä. Mulla on Harry Potterit menossa uudestaan (en tiedä monesko kerta) nro. 2 ja mä luen vain enkuks niitä. Mulla on aina menossa noin 30 kirjaa, eli luen vähän tästä kirjasta, vähän siitä… Mä en voi vaan lukee yhtä kerrallaan. Enkä mä niitä koskaan sekoita keskenään.

Tänään oon sairastellu koko päivän, maannu sängyssä ja kuunnellu musiikkia. Äiti on täällä käymässä. Se haki mulle Jaffaa 🙂

Mä just tajusin että nythän on karkauspäivä 😛 En kyllä kosi ketään. Ei oo juuri nyt poikaystävää. Ei sillä väliä. Kyllä mä pärjään. Oikeestaan paljon paremmin sinkkuna 🙂 Mä mietin että ehkä pitää ottaa tilanteesta vaarin (lol) ja kirjoittaa blogia, päiväkirjaa jne. Kiva sitten vuosien päästä lukea että TÄH?!? 29.2?!? LOL 😛

Hyvää viikonalkua! 🙂