Keskiyön mietteitä…

Heips taas!

Tässä sitä taas ollaan, unettomana 😛 Lääkkeet tekee AINA väsyneeks päivällä ja jos on väsyny päivällä niin ei saa unta illalla (varsinkin jos on nukkunut nokoset)… Tai sitten käy niinkuin mulla käy aina välillä: Kattelen jännää sarjaa tietokoneelta tai luen kirjaa, kun on niin jännää, ettei voi lopettaa kesken, on PAKKO katsoo, että kuinka siinä nyt käy…

Mulla on ollut unihäiriöitä nyt yli 10 vuotta mutta välillä on ollut vaikeimpia ja joskus ei niin pahoja. Hyvä asia mikä auttaa on että on ainakin jonkinlaisia rutiineja… Haha, en kyllä oikein koskaan pysy niissä 😛 Kissojen ruoka-ajat on aika säännöllisiä kuitenkin.

Tänään kävi niin että mä jäin kissanvahdiks mun vanhempien kotiin, me ollaan kissojen kans täällä käymässä. Mun äiti ja isä meni elokuviin. No, sitten oli hyvää aikaa katsoo sarjaa… Siinä se koko ilta meni 😛 Nyt on iltalääkkeet vihdoin otettu ja mä odottelen täällä nukku-mattia…

Hyvää yötä! 🙂