Hei taas…

Terve!

Vuonna 2006 elokuussa mun ystävä Ruotsissa sanoi rumasti ja pahasti mulle, siitä lähti mun ääni häipymään ja nyt se on ollut on/off 10 vuotta. Oon köyny pyheterapeutilla, kurkkulääkärillä, mulle on laitettu kamera kurkkuun, kaikki konstit on käytetty. Mulle on naurettu, joka kerta kun aukaisen suuni kodin ulkopuolella mua tuijotetaan. Se on siis ihan mysteeri, että kuinka mun ääni päätti lähteä lipettiin. Mulle sanottiin, että ”koita kertoa henkilölle, joka aiheutti tän, että se aiheutti tämän” Piti kuulemma kohdata ongelma. Ei auttanu MITÄÄN. Mä nykyään sitten kuiskailen, pihisen ja puhisen. Kerrankin kolme miestä seuras mua, aikoi selvästi hyödyntää mun äänettömyyttäni. Ei kannata puhua puhelimeen keskellä yötä Tukholmassa bussissa, joku voi ruveta ajatteleen että ”tossa on helppo uhri”… Onneks menin 7-11 kioskiin ja sain naapuri pariskunnan saattamaan mut kotiin.

Nyt alkaa jo hermot mennä tähän ääni-ongelmaan… Mun psykiatri on varmaan sitä mieltä että mä teeskentelen tai jotain, sehän on niiiiin ”tyypillistä” mun kaltaisille mielenterveyspotialille… Kerrankin kun mun lääke aiheutti yhden unettoman yön ja tärinöitä (ekstrapyramidaalisia oireita -lääkkeestä johtuen), niin sekin oli vaan oire mun sairaudesta!!! Mun tukihenkilöitten kans naureskelen aina että nää lääkärit kuvittelee ja on tietävinään niin paljon… Ei ne oikeesti tajua mitään. Kyllä potilas itse ymmärtää itseään paremmin, kuin joku tuntematon henkilö joka on lukenu ”mielipiteitä” edellisen lääkärin lausunnoista. Mähän kävin lääkärillä 11 vuotta Tukholmassa, kaikki tekstit on ruotsiks… Hyvinhän siinä Tampereen psykiatrit lukee ja ymmärtää heille vierasta kieltä…

Ottaa pikkasen päähän…

Myös siellä Ruotsissa poistettiin mun yks diagnoosi ja tilalle laitettiin lievä ADHD ja lievä Aspergers. SITÄhän ne täällä Suomessa ei usko ollenkaan. Mun jotkut niin sanotut ”ystävätkin” sanovat että ”Cindy on niin sairas, ettei tiedä ittekään, kuinka sairas se on…” …. ”Juu, Cindyhän on jääny 18-vuotiaan tasolle…”

Koita nyt sitten jaksaa. Pahin juttu mitö mulle on tapahtunu etten saa mennä yhden nuorten ryhmään kun ”Cindy on niin sairas, että muut ahdistuu kun Cindy on niin sairas.” Ja tää oli siis ”kristityn” mielipide. Mun yks ystävä täällä Pietarsaaressa sanoi, että ”Entäs jos sokee, kuuro tai joku pyörätuolissa tulis sinne?”… Voi vitalis… Näitä juttuja on joskus vaikee unohtaa ja antaa anteeks…

Juu… Anteeks tuli pieni valitus-blogin palanen tänään 🙂

Mulla on kuitenkin nyt niin hyvin terveys asiat että voin yrittää olla huomioimatta näitä tuttavuuden terroristejä. Terkkuja vaan , jos joku niistä lukee tätä…

Mulla on ollut monta syytä jättää nää kuviot, mutta enhän mä niiden takia mee niihin tapaamisiin, itteni takia mä haluan käydä mun kirkossa ja muissa tapaamisissa. Tukiryhmässä psykiatrian osastolla (avoin puoli) sanottiin kans, että ehkä riittää nyt että et käy enää… Ainoo syy oli se, että mulla oli eri mielipide ja uskalsin sanoa ja kertoa niitä…

Musta on tulossa anarkisti 😛 lol 😛

Noniin, kylläpäs mulla runosuoni sykkii tänään 😉

Hyvää tiistaipäivää!!!