Vähän positiivisempaa settiä…. :P

Heipskutirallaa taasen! 🙂

Hups, toi edellinen blogin palanen tais olla vähä negatiivinen. Sorke! Jotenkin piti vain avautua hetkisen ja saada päästää höyryjä… Tässä tiistaipäivän positiiviset asiat:

-auringonpaiste ja kaunis lumipeite

-musiikki/sarjat/elokuvat

-KIRJAT!!! <3

-kissat

-sukulaiset

-ystävät

-usko

-elämä ja terveys

-hyvä asenne/myönteisyys

Mulla on ollut muutama hauska viikko täällä Pietarsaaressa vanhempieni luona, sukuloimassa ja rentoutumassa. Mulla on helpompi pysyä terveenä kun mulla on rauhallista ja mukavaa ympärilläni. Tampereella asun yksin kissojeni kanssa, tulee joskus masennus kun oon yksin siellä mutta mulla on tosi paljon ystäviä ja melkein joka päivä joku käy mun arkeani piristämässä 🙂

Mulle tulee tukihenkilö kerran viikossa, yhden ystävän kans käymme jumpassa noin kerran viikossa, käyn myös itse jumpassa ja mun luona käy vielä muutama ystävä joskus viikon aikana. Kyllä musta on tullu välillä urheilu-hullu… Viihdyn jumpassa mutta en tykkää ”salista”.

Muita harrastuksiani ovat lukeminen, My Little Ponien ja Barbien keräily, musiikki (soitan pianoo ja kuuntelen musiikkia) ja elokuvien katsominen —tietenkin myös valokuvaus ja nykyään myös sukututkimus 🙂 Sitten kirkko-jutskat on tärkeitä mulle, ja matkustaminen. Joskus tulee pikkasen kudottuakin.

Mulla on joskus liian nopee suu ja aivot laahaa perässä, joskus pitää kesken lauseen muuttaa sanomaa… Mulla kun on biologinen suku osittain Kuopiosta päin 😛

Haleja! <3