Opiskelua, ilman motivaatiota

Olen kertonut teille varmaan siitä kun mun kunto alkoi mennä huonommaksi kerta toisensa jälkeen silloin yläasteen lopussa.

Mainitsin varmaan joskus myös siitä kun lähdin sisäoppilaitokseen, jossa ensimmäisiä kertoja mulla alkoi huono jakso. Sehän alkoi siis silloin ensimmäisen kerran niin huonoksi että jouduin poistumaan ja jättämään liikuntatunteja väliin. Silloin myös ensimmäistä kertaa tuli liikkumisvaikeuksia.    Se oli yksi syistä joiden vuoksi se koulu jäikin kesken. Siellä myös mä viimeisen kerran hiihdin ja luistelin..

Siirryin normaaliin yläasteeseen, ja kuten arvata saattaa kun kunto huononee, huononee myös motivaatio jonka vuoksi huvittaisi yrittää. Silloin mulla katosi motivaatio, numerot putosi ja poissaoloja oli enemmän kuin tarpeeksi. Tein kaiken riman ali tai sitä pitkin, onneksi mun rima ei ollut sähköaita.   Suoriuduin kuitenkin jotenkin löytämään motivaatiota ysillä, kunnes sitten lopussa kunto meni siihen ettei se liikunta onnistunut ja jouduin tuomituksi huonoihin numeroihin.

Nettilukio, vaatii itsenäistä tahtoa ja taitoa opiskella ilman määräyksiä. Tarvikkeinasi on siis vain se mitä itse tahdot ja mitä itse osaat ja paljonko olet valmis tekemään sen vuoksi. Motivaatio, motivaatio.  Juurikin se mikä multa on kadoksissa kaikkeen. Mistä siis sitä löytäisi?

Mä olen ollut nettilukiossa kohta kaksi kuukautta ja olen saanut valmiiksi vain opinto-ohjauksen kurssin jossa opeteltiin taidot opiskeluun. Mutta meneillään on kaksi kurssia joissa etenen aivan liian hitaasti, jopa mun rauhalliseen tahtiin.  Tavoite mulla olisi kumminkin saada ylioppilaslakki, toivottavasti kolmessa vuodessa. Tahtoisin hoitaa ensimmäiset ylioppilaskirjoitukset jo toivottavasti syksyllä 2017 yhyh. Aivan liian hitaasti etenen onnistuakseni siinä. Mistäpä siis löytäisi motivaation? Toivottavasti mökiltä.