Tästä se nyt alkaa!

Nimittäin minun blogaaminen! Olen ollut erittäin innoissani tästä asiasta. Kirjoittaminen on ollut minulle se ainoa tapa purkaa omia tunteita ja ajatuksia. Niitä kun on ollut vaikea sanallisesti kertoa elämässäni.

Mutta moni saattaa ihmetellä blogini nimeä? ”Täydellinen elämäni”. Ei.. se ei ole ollut täydellistä. Enemmän elämässäni on sattunut pahaa, se on ollut traumaattista ja kovaa taistelua elämän ja kuoleman välillä, mutta tietenkin myös hyviä ja ihania asioita mahtuu elämääni paljon. Jopa paras ystäväni (20-vuotta) oltu ystäviä, ihmetteli blogini nimeä kun siittä hänelle kerroin.

Noh yksinkertaisesti selitettynä. Vaikka elämä on koetellut paljon ja oma oloni on mennyt huonoksi sen myötä. Olen hyväksynyt sen ja tulevaisuuden. Vaikka se ei ole ollut tai ei tule olemaan ruusuilla tanssimista, tai pilvilinnoissa asumista. Tämä on silti minun elämäni ja minulle se on täydellinen elämä. Se on tehnyt minusta tälläisen mitä olen juuri nyt.

 

Tervetuloa siis kaikille lukemaan blogiani!

Tulen kirjoittamaan paljon ajatuksia elämästäni ja sairauksistani. Myös muistakin asioita. 🙂

 

 

3 kommenttia

    • Tanja sanoo:

      Sielunsiskot todellakin.:) Sinun kirjoituksia odotan myös innolla lisää.

Kommentointi on suljettu.