Syysunelmaa ja todellisuutta

Se on nyt virallisesti syksy. Sen tietää siitä, että jokavuotinen syysflunssa on löytänyt minut ja pakottaa hidastamaan tahtia. Koko kesän olen tehnyt töitä ja yrittänyt järjestää vapaa-ajallani aikaa kaikelle muulle. Lapset menevät kaiken edelle sekä hyvässä että pahassa jotenka blogi on valitettavasti jäänyt vähemmälle.

syys
Mutta kyllä se tästä vielä lähtee uudelleen käyntiin. Työsopimukseni päättyy 31.8 ja sitten taas mietitään mitä kehitetään. Syksy ressaa minua jo jollain tavoin. TYöt loppuvat ja varmuutta tulevasta ei ole. Eräs muukin asia kalvaa mieltä mutta siitä tulen kertomaan teille kun asiat alkavat olla jollain tavalla selvää. Yllättäen kaikki tämä epävarmuus vaikuttaa ruokahaluuni. Mutta mehän kyllä selvitään! SEn verran tiedän, että syksyn mittaan tulen tarvitsemaan ystäviäni enemmän ja enemmän. Pitkiä keskusteluja, järjen ääntä ja vähän sekoja soraääniäkin.
En tiedä johtuuko tämä kaaottisuuden olotila flunssasta, sohvalla makaamisesta vai ressistä mutta nyt on pakko kysyä miten ihmeessä muiden kodeissa ne lelut pysyy omilla paikoillaan sekä lasten huone on siisti? Onko se pelkkä illuusio? Pelkkä äidin syysunelma, että olisi siistiä ja joka tavaralle olisi oma paikkansa hyvin organisoidussa huoneessa?
Nimittäin en itse ole yhtään varma asuuko kanssani tasmaanian tuholaisia, ydin pommeja, jotain ihme hurrikaaneja vai kuuluuko lapsien huoneen näyttääkin siltä ettei sinne mahdu edes leikkimään?!?!
Olen nyt kesän aikana yrittänyt sisustaa ja käyttää palkkaani kodin viihtyvyyden sekä lasteni hyväksi. Olen maalannut, ostanut uusia huonekaluja sekä erilaisia säilytys juttuja. Kyllä tästä vielä hyvä tulee.

minä lyhyt

Mukavaa alkanutta syksyä
xoxo Henu

Yksi kommentti

  1. mintti sanoo:

    Ihanat hiukset! Ja vaikka mulla ei ole lapsia, niin luulen että se on vain kuvalehtien luoma illusio että olisi jokainen lelu omalla paikallaan 😀

Kommentointi on suljettu.