Hyvää Joulua! 🙂

Heips!

Mulla oli vähän erilainen Joulun alku tänävuonna… Sain vatsataudin aaton aattona… Olin niin sairaana että pyörryin kaks kertaa kotona, kerran jopa kun olin maate sängyssä 😱 Onneks mun äiti oli täällä käymässä, me mentiin Acutaan… Siellä odottelin jonkin aikaa, sitten kun joku otti meidät vastaan niin mä pyörryin hoitajan huoneessa. Jouduin eristyshuoneeseen, jossa mun äiti valvoi mun vointia. Siellä olin noin 12 tuntia! Ensin laitettiin tippa, sitten otettiin CT kuvaus päästä, verikoe, sydänkuva ja vielä keuhkokuva… Huh huh! Koko päivän aikana söin vähän jugurttia ja yhden snickersin sekä puoli litraa keltaista Jaffaa.

Kaiken tämän jälkeen mulla todettiin virusperäinen vatsatauti ja pissatulehdus. Olin yöllä oksentanut ja oli vähän ripuliakin… Karmeeta! Mikä Joulu! 😱

Onneks sain antibioottikuurin. Nyt on melkein ihan normaali olo jo. Ja onneks mun isä, äiti ja täti, jotka on täällä Joulun, niin ei saanu multa vatsatautia. Se oli ihme! 💗

Aion huomenna aamulla yrittää mennä jumppaan… Mun lempi jumppa on tiistaisin klo. 07.30 aamulla. Siellä on yleensä ihanasti tilaa 😀

Muuten on kyllä mennyt ihan hyvin. Jouluruoat oli hyviä (niitä suödään vielä) ja sain muutamia mutta tosi kivoja lahjoja 🙂 Hetki sitten mun neitikissa herätti mun, kun hän halus raapia jotain mun kirjoituspöydällä. Mä nukun nyt kirjastossa, kun kaikki muut paikat on täynnä 😂

Olen ollut terve ja onnellinen. Kun menin sairaalaan 23. Pvä niin ne kysyi että onko tää ja tää vielä sun läheisesi? Siellä oli vielä mun poikaystävän nimi mun omaisissa! LoL… Siitä on jo yli kaks vuotta kun me erottiin… Oon oppinut huimasti uusia asioita sinä aikana. Musta on tullut ihan eri ihminen…

Hyvää Uutta Vuotta!