Sairasta sunnuntaita vaan 😷

Heips!

Tässä sitä vieläkin sairastellaan… Viikon oon ollu jonkinlaisessa vatsataudissa. Olo vaihtelee koko ajan edes takasin. Hyvä olo, huono olo, huimausta, päänsärkyä, kuumetta… Tänään hetki sitten laitoin mun ylimääräisen patjan tänne kirjastoon ja tässä ajoin levätä, lukee ja kuunnella musiikkia ja tietenkin nukkua, kunnes tää karmee tauti on ohi… Saa nähdä juokseeko kissat mun yli yöllä kun niillä on villi leikki-aikansa, yleensä myöhään illalla/yöllä niihin iskee juoksu-into ja pitää varoo ettei oo särkyvää esillä 😋😛

Muuten mulla on mennyt ”psyykkisesti” hyvin ☺️ Vähän masennusta silloin tällöin mutta niin kai kaikilla on joskus… Oon tänään vaan lukenu, kirjoitellu listoja, suunnitelmia, kuunnellu musiikkia, roikkunu Facebookissa… En voinu mennä kirkkoon kun muuten tarttuu mun tautini koko seurakuntaan. Mun kaks hyvää ystävää kävi täällä tänään. Toivottavasti ne ei saa tätä pöpöö…

Mä sain eilen ittekseni pienet raivarit kun etsin mun DVD:itä. Ei löydy mistään! Ottaa vieläkin päähän. Sen siitä saa kun muuttaa… Mä muutin viime elokuussa lapsuuden kotiini kun mun vanhemmat muutti Pohjanmaalle. Täällä on kyllä kiva asua. Tää asunto on ollu meillä vuodesta 86 asti. Eli tänä vuonna pitäis pitää asunnon 30-vuotis bileet 😛 LoL

Mulle tuli mieleen tässä yks päivä että mulla on ollu kyllä aika värikäs ja monipuolinen elämä tähän mennessä… Ehkä voisin vähän kertoo siitä enemmän seuraavassa postauksessa…

Heippa!