Elämän suunta?

Luin juuri äskettäin kirjoituksen siitä miten ero muutti koko elämän suunnan. Se oli kirjoittaneelle henkilölle vapautus, joka sai tämän etsimään uutta suuntaa elämäänsä.

Lainattu netistä!
Lainattu netistä!

Kuten mun aiemmista kirjoituksista on huomannut, mä ja kihlattu päädyimme eroamaan. Vaikka ’jouduin jätetyksi’ ja koin että päädyn pohjalle ja elämässä ei ole enään tarjottavaa. Nyt kun olen ajatellut ja kävin tapaamassa häntä, niin tajusinkin vasta että kaikki mitä kaipasin oli muistot. Yhtäkkiä en kokenutkaan haikeutta ja kaipuuta kun istuin entisen asunnon sohvalla ja katsahdin niihin silmiin, joita katselin niin pitkään.

Musta tuntuu että voin nyt saada paljon enemmän elämästä irti, ehkä uudella tavalla. Mä voin nyt rauhassa sairastaa, kun on huono päivä niin voin olla rauhassa eikä oo ketään tai mitään minkä vuoksi olisi pakko tehdä jotain. Parempina päivinä voin tehdä mitä mua huvittaa eikä tarvitse miettiä onko toinen tehnyt jotain suunnitelmia joihin pitäisi panostaa.
Ehkä mä jopa keksin itselleni jonkun harrastuksen tai toisen ihmisen jonka vuoksi haluaisin panostaa mutta omilla säännöillä.

Mun snapchat: jeyqueen
Mun snapchat: jeyqueen

Mä sain periaatteessa uuden mahdollisuuden ottaa selvää siitä kuka olen ja mitä mä haluan tehdä! Siihen mä aion nyt keskittyä ja voin aloittaa sen nyt.
Mun laaja-alainen tutkimusjakso on nyt hyvässä vauhdissa ja aikoja onkin parilla seuraavalla viikolla neljä, joissa on mm hermoratatutkimus ja pari fysioterapia-aikaa. Pääsen jopa mahdollisesti johonkin hyvinvointitutkimukseen, jossa saatais tulokset kolmen päivän ajalta! Mä oon kovin innoissani siitä miten paljon hyvää nyt tapahtuu, vaikka se tekee mut tosi väsyneeksi!

Yksi kommentti

  1. mintti sanoo:

    Ihana oivallus! Joskus on hyvä kohdata vanha elämä silmästä silmään niin voi nähdä mitä sieltä kaipaa 🙂 Yksin elämisen opettelu on tosi tärkeää ja sitten kun siitä osaa nauttia on jo hyvällä mallilla. Nyt useita vuosia parisuhteessa olleena voin kertoa että yksinelämisessäkin on puolensa 😀 Vaali niitä! Voimia <3

Kommentointi on suljettu.