Kiitos että olet siinä.

En etsinyt rakkautta,mutta sitten sinä tulit elämääni. 18.11.2011 silloin näimme ensimmäisen kerran. Tulit hakemaan minua vanhalla mersulla ja mentiin istumaan parille.

Screenshot_2016-04-27-16-27-43-1

 

Siittä se ajatus sitten lähti. Alkuun en osannut luottaa. Päänsisäiset ajatukset yritti valloittaa ajatuksiani. ”Miten noin mahtava mies, niin uljas ja niin tunteellinen ihminen voisi haluta tälläisen heikon tytön?”

 

Mutta sinä jaksoit taistella siittä. Minä leikin hiirtä ja sinä olit se kissa. Yritin juosta pakoon, mutta sinä et antanut.

 

annoin periksi ja uskalsin alkaa rakastumaan. Muistan ikuisesti sen hetken kun istuimme autossa ja sanoit: ”Tanja mä rakastan sua” ja sanoin ”niin minäkin sinua”. Itkin sisälläni onnesta. Olin niin onnellinen että uskalsin luottaa sinuun.

 

Nyt olemme kulkeneet yhtä matkaa yli 4-vuotta. Olemme saaneet aikaan yhdessä maailman hienoimman teoksen,poikamme.

 

Olet ollut tukenani kaikeissa vaikeissa asioissa. Autoit kun äiti kuoli. Kannoit hänen arkkuansa ja saatoit hänet lepoon. Pidit kädestä kun minulla meinasi pettää jalat alta.

 

Olet antanut minulle tilaa hengittää ja antanut rauhaa koota itseni taas ehjemmäksi. Vaikka se tie on ollut kivinen ja todella mutkikas. Et ole ikinä ollut luovuttamassa vaikka minä melkein olin.

20160427_170127

 

Olet jaksanut olla vahva vaikka sinusta on tuntunut myös pahalta.

Sanani ei riitä kuvaamaan sitä kiitollisuuden määrää.

Rakkaus ei ole ikinä ollut pois, se vaan vahvistuu ja vahvistuu.

yhdessä rakennamme sen hienon elämän mistä olemme paljon puhuneet. En haluaisi ketään muuta rinnalleni seisomaan.

 

muistan sanat jotka sanoit lähiaikoina:

 

”En voisi kuvitellakkaan elämääni ilman sinua. Varsinkaan näiden vaikeiden kokemuksien jälkeen”

 

Sinä olet siinä ja minä olen tässä.

Aina.

Rakastan sinua.

 

Terveisin: Tanja 🙂

Instagramissa myös voi seurata elämääni nimimerkillä: tagpu

4 kommenttia

  1. Anakata sanoo:

    Hei!

    Kiitos kun kirjoitit teistä kahdesta, se antoi itselleni toivoa 🙂 Kaikkea hyvää teille. Sinulla on hieno mies, kun hyväksyy sinut sellaisena kuin olet!

  2. an-ri sanoo:

    Kuinka ihana maailma olisikaan, jos meistä jokainen jaksaisi uskoa itseensä ja rakastaa yhtä paljoa itseänsä kuin ne lähimmäiset, jotka näkevät pelkojemme ja heikkouksiemme läpi sen aidon kauneuden. Se olisi maailman ihaninta <3 <3 Rakkaus on parasta, se siirtää vuoria!

Kommentointi on suljettu.