Parin tunnin loma

Ystävänpäivä on ollut ja mennyt. Minulla se oli melko lailla samanlainen päivä kuin kaikki muutkin, lasten kanssa ystäviin yhteyttä pitäen.

Pari päivää ystävänpäivän jälkeen pääsin serkkutyttöni kanssa parin tunnin ”lomalle” kotioloista, Prima-talon järjestämään ystävänpäivätapahtumaan. Oli mukavaa päästä toisen äidin kanssa hetkeksi irti arjesta.

Prima-talossa sijaitsee Subway clothing, Kemin laukku, Kemin kosmetiikka sekä Seppälä. Tapahtuma alkoi muotinäytöksellä, jossa oli käytetty kaikkien talossa sijaitsevien liikkeiden osaamista ja tuotteita.

prima talo

Liikkeiden tarjoukset, kaupan päälliset, arvonnat sekä tarjottavat pikkusuolaiset, makeat ja virvokkeet olivat saaneet kemiläisiä liikkeelle kiitettävästi. Tunnelma oli koko tapahtuman ajan mukava ja ostoksia tulikin tehtyä.

ystistajoukset

Itseasiassa minulle ei ole koskaan ennen käynyt näin, että olisin asioidessani Prima-talossa ostanut joka liikkeestä jotain. Kertahan se on ensimmäinenkin ja mielestäni juurikin tämä todistaa, että yritysten pitäisi enemmän järjestää sekä panostaa tempauksiin, tapahtumiin ja asiakkaisiin. Näin asiakkailla on etuoikeutettu olo olla mukana tapahtumassa ja samalla myös olo, että hänestä välitetään ja hänellä on väliä.

 

Sitä ihmettelimme sitten myöhemmin porukalla kuinka tuntuu ettei näitä tapahtumia ole enempää / erilaisia esim. isommilla kokoonpanoilla, eri yrityksillä jne… Ymmärrän toki järjestelyn, markkinoinnin, aikataulujen, budjetin ym yhteen sovittamisen sekä suunnittelun vievän aikaa sekä voimavaroja.

Omasta kokemuksestani täytyy sanoa, että Prima-talon liikkeet ovat huomanneet sen tärkeimmän asian kaupan käynnissä, kun pidät asiakkaat tyytyväisinä he tulevat takaisin. Uskon ettei monikaan lähtenyt tapahtumista tyhjin käsin ja ennen kaikkea kaikki hymyilivät. He kuten minäkin tunsimme itsemme tärkeiksi, eikä vain kassakoneen kilinäksi.

Kiitokset mukavasta tapahtumasta, asiakkaina toivomme näitä lisää ja rohkaisemme jatkamaan samaan malliin.

xoxo Henu