Olipa jännittävä päivä :)

Selvisin hengissä! Jännitin kuin hullu mutta nyt se on ohi. Ai niin mikä? no elämäni ensimmäinen tv haastattelu. Voitte kuvitella minut jännityksestä jäykkänä odottaen pahinta vihollistani videokameraa mun omaan olohuoneeseen, kuin olisin itseni susille heittänyt.

Mutta nyt voin jo hengittää. Mukava päivä kaikin puolin. Tunnen olevani juuri nyt vahvempi kuin eilen. Mukavuusalueeni oli hyvinkin kaukana mutta ilman mukavuusalueelta poistumista ei voi kehittyä ihmisenä eikä myöskään mikään tunnu uudelta ja jännittävältä.

jännitys

 

No ehkä hieman valehtelin, tämä ei ole vielä ohitse. Tässä juuri istun tietokoneella kertomassa teille mitä päivääni kuuluu ja minua kuvataan    Olen kauhusta jäykkänä.

Mutta lupaan kertoa teille illalla lisää, jos siis selviän hengissä loppupäivästä. 

xoxo Henu

2 kommenttia

Kommentointi on suljettu.