Normaali tauti, joka voi kuitenkin tappaa

Olen melkein elävien kirjoissa! 12 tuntia vatsataudin suoranaista hekumaa takana. Hyi, että kuinka vihaan vatsatautia. Jopa entisestä bulimikosta oksentaminen ja vatsatauti on aivan järkyttävää.

Heräsin yöllä, tunnin unien jälkeen,  enkä oikein tiennyt närästikö vai mitä teki. Nousin juomaan ja siitä se sitten lähtikin. Tytöt nukkuivat ja minä makasin sohvalla ja laukoin ämpärin kanssa wcssä.

Tytöt ovat itse onneksi taudin jo viime viikolla sairastaneet. Hyvä niin, oli siinä ja siinä, että jaksoin edes hengittää pahimpina hetkinä. Nyt kuume tuli vielä kaupan päälle, toivottavasti pöpöt saavat kunnolla kyytiä. Mikä minulle tekee vatsataudista sen pahimman, on se, että se vetää minut niin helposti huonoon kuntoon. Tiedän, että se vetää huonoon kuntoon myös perusterveitä ja peruskuntoisia ihmisiä. Itse en heihin lukeudu. Minun kroppani on käynyt lävitse helvetin eikä välttämättä koskaan enää palaudu peruskuntoisen aikuisen vartaloksi.

Pahimmat asiat vatsataudissa ovat kipu joka ilmenee hampaissa, lihaskrampit, rytmihäiriöt ja kuivuminen. Monet voisivat olla innoissaan muutaman kilon lähtemisestä mutten minä. Olen kauhuissani. Tiedän sen johtavan kohdallani liian helposti kuivumiseen ja rytmihäiriöihin. Kipu hampaissani on järkyttävä. Olen pilannut hampaideni suojaavan kiilteen ,joten vihlonta on joka oksennus kerran epämiellyttävä bonus. Kun painoni lähtee alaspäin, alan kuivua ja seuraavana kävelen pitkin seiniä, jos edes pystyn kävelemään. Lihaskrampit ja suonenvedot ovat hirveät mutta onneksi ne loppuvat pikkuhiljaa kun keho alkaa toipua.

Nyt olen jo toiveikkaana etten joudu tällä kertaa sairaalaan osastolle kuivumistilan takia. Nesteet ovat alkaneet pysyä sisällä.

Onneksi näistä oloista ei tarvitse aina kärsiä. Nyt vain toivoa,  että minun tautini oli tässä.

Minun olotilani pelastus oli hart-sport urheilujuomajauhe, loppui nuo krampit ja suonenvedot kun neste alkoi pysyä sisällä! Nyt aion yrittää muistaa varata sitä aina kaappiin. Varmuudeksi!

20160330_204924

Nyt toivotan teille kaikillehyvää yötä ja kauniita unia. Ja toivon itselleni parempaa ensi yötä!

Xoxo Henu

 

 

 

Yksi kommentti

  1. Sofia sanoo:

    Hei! Tsemppiä<3 ootko ikinä kokeillu floridal nimistä "lääkettä"? Saa apteekista ilman reseptiä ja on siis veteen tehtävä jauhe, joka palauttaa ihan tosi nopeesti vatsaa ja oloa vatsataudin jälkeen tai aikana! Pahaltahan se vähän maistuu mutta auttaa kyllä 🙂 kannattaa testata, käy siis lapsille ja aikuisille muistaakseni..
    Niin, ja koska se mun mielestä on pahaa niin teen siitä "shotin" eli en ihan niin paljoa laita vettä kun tarvis mutta on sit nopeemmin ohi 😀 tietysti vettä päälle sen jälkeen. vinkkinä vaan 😉
    Voimia ja aurinkoa kevääseen <3

Kommentointi on suljettu.